Benvolgudes famílies, el curs escolar finalitza i com cada any l’AMPA FEDAC Santa Coloma organitza la trobada anual de pares, mares i alumnes. És un moment esperat per molts en el qual la diversió i la germanor adquireixen el seu protagonisme.

Com cada any us volem oferir el millor fi de curs de l’història, i en aquesta ocasió comptarem amb la participació de CIRC DE JOCS, que ens portarà el seu TALLER DE CIRC, jugarem amb JOCS TRADICIONALS i farem una GINKANA FAMILIAR amb premis per a tots els socis de l’AMPA que participin i per la tarda sorteig i l’actuació de ROLEGUITA i BOQUERÓN que ens faran ballar amb música per a totes les edats.

Data: 7 de juny de 2015
Lloc: Carrer Mar Adriàtic, 12, Santa Perpètua de Mogoda, Barcelona (Parc de l’Aplec)

Pots anar pel teu compte o en autocar

Si vols anar en autocar:

Sortida amb autocar: 9:30 hores / S’informarà del lloc de sortida
Tornada amb autocar: 18:00 hores des del mateix parc
Preu autocar: Soci 5€ adult (els alumnes acompanyats per un adult tenen el viatge gratuït) / No soci 10€ per persona

  • Per a una millor organització, ens agradaria que ens confirméssiu la vostra assistència emplenant el formulari d’inscripció i lliurant-lo a la porteria, per email o als membres de l’AMPA abans del dimecres 3 de juny.
  • En el cas que el desplaçament es realitzi en autocar, és necessari comprar els bitllets amb antelació a l’AMPA, DIMARTS i DIJOUS de 17:00 a 18:00 hores, fins el dijous 4 de juny. (Les places son limitades)

+ informació ampafedacsantacoloma@gmail.com

Descarrega’t el full de inscripció