Hem tingut un cap de setmana “completito” pel que fa a activitats esportives, el dissabte al matí es va celebrar la Segona Master Class de Zumba a càrrec d’Ana Maria Griñón. Un matí fred que a poc a poc es va anar escalfant a ritme swing, samba, cumbia, batucada, etc. Vull agrair la vostra participació, i us esperem en la propera.

ft_ZUMBA_28
L’endemà, l’AMPA va acompanyar als nostres esportistes de l’escola FEDAC Santa Coloma durant la celebració del XLIV Cros Amoròs en el camp d’Atletisme de la nostra ciutat. A primera hora ja estàvem en les pistes d’atletisme col·locant la nostra carpa en un lloc privilegiat, molt a prop de la meta i enfront dels podiums, pel que vam tenir l’oportunitat de veure a tots els nostres campions. Un matí emocionant amb uns esportistes que ho mereixen tot. Moltes felicitats!

ft_cros_15 Durant la jornada, vam compartir la nostra taula amb els nois i noies que venien samarretes commemoratives dels 50 d’anys d’atletisme en Santa Coloma. Una gran oportunitat per conèixer alguns dels esportistes històrics de l’atletisme de la nostra ciutat.