Un cap de setmana “completito”

Hem tingut un cap de setmana “completito” pel que fa a activitats esportives, el dissabte al matí es va celebrar la Segona Master Class de Zumba a càrrec d’Ana Maria Griñón. Un matí fred que a poc a poc es va anar escalfant a ritme swing, samba, cumbia, batucada, etc. Vull agrair la vostra participació, i us esperem en la propera.

ft_ZUMBA_28
L’endemà, l’AMPA va acompanyar als nostres esportistes de l’escola FEDAC Santa Coloma durant la celebració del XLIV Cros Amoròs en el camp d’Atletisme de la nostra ciutat. A primera hora ja estàvem en les pistes d’atletisme col·locant la nostra carpa en un lloc privilegiat, molt a prop de la meta i enfront dels podiums, pel que vam tenir l’oportunitat de veure a tots els nostres campions. Un matí emocionant amb uns esportistes que ho mereixen tot. Moltes felicitats!

ft_cros_15 Durant la jornada, vam compartir la nostra taula amb els nois i noies que venien samarretes commemoratives dels 50 d’anys d’atletisme en Santa Coloma. Una gran oportunitat per conèixer alguns dels esportistes històrics de l’atletisme de la nostra ciutat.

També et pot interessar...

Comments are closed.