Què és el scrapbook?
El Scrapbook consisteix en multitud de processos creatius com retallar, enganxar o el collage per crear una composició de memòries i records mitjançant les teves fotografies. Aquest divertit passatemps de decorar s’aplica també a cartes, a poemes, a invitacions, capsetes o a tot allò que et proposi la teva imaginació (adhesius, botons, cintes, papers especials, flors seques, rebladures, cintes…) i diversos estils, depenent del gust personal. Combinarem el reciclatge de materials amb la creativitat

El Taller de scrapbook és una activitat organitzada per l’AMPA FEDAC Santa Coloma i dirigida per a les famílies de l’AMPA FEDAC Santa Coloma. És totalment gratuït. Solament se’t demanarà un compromís d’assistència a totes les sessions.

En aquesta ocasió a causa de les tècniques i eines que es van a emprar només s’admetran inscripcions de famílies amb nens en 5è, 6è de primària i l’ESO. Els nens que assisteixin sols a les sessions, els seus pares seran els responsables de la seva entrada i sortida.

L’activitat es realitzarà amb materials reciclats, en la primera sessió se us informarà de les eines que heu de portar.

Horari: de 17 a 18,30 hores

Calendari de Sessions:
20 d’Octubre, 18 de Novembre, 15 de Desembre, 19 de Gener, 16 de Febrer, 16 de Març, 20 d’Abril i 18 de Maig

Inscripcions i més informació: ecoscrap@ampafedacsantacoloma.org
Teniu de termini per a les inscripcions fins al 15 d’octubre, no ho deixeu per a l’últim dia ja que el grup és molt reduït i les places són limitades.