Benvolgudes famílies, fa temps que des de l’AMPA FEDAC Santa Coloma en col·laboració amb l’escola, estem intentant fer un esforç per millorar les destreses comunicatives dels nostres nens i nenes a l’àrea d’anglès.

Algunes de les mesures encaminades a la millora d’aquest àrea que s’estan aplicant des de l’AMPA són:

Manualitats amb anglès on els nens s’introdueixen d’una manera lúdica en la cultura anglesa realitzant manualitats amb una temàtica determinada, aprenent balls i cançons en anglès.
Kids&Us school of english, en el qual els nens aprenen anglès des de petitons aplicant la metodologia de Kids&Us.

Per aquest curs us volem fer una nova proposta, es tracta del Taller de Conversa en anglés per a nens i nenes que estiguin cursant 6è de primària i l’ESO. Hem aconseguit que l’auxiliar de conversa de la nostra escola Rinde, col·labori amb nosaltres en aquest taller.

Creiem que per afavorir un aprenentatge real de l’anglès, els nens han d’escoltar i parlar anglès i que millor manera que fer-ho amb la nostra auxiliar de conversa, una persona que té l’anglès com a llengua materna, a l’escola, però d’una manera diferent, conversant sobre temes que a ells els interessin, música, pel·lícules, lectures, cultura del seu país d’origen, etc.

El taller està compost de 22 sessions repartides al llarg del curs, un dia a la setmana de dilluns a dijous, de 17’15 a 18’15 hores i en grups de màxim 4 nens.

– El cost del taller per a les famílies associades a l’AMPA FEDAC Santa Coloma és de 121€ les 22 sessions. Les famílies no associades a l’AMPA que desitgin participar en aquest taller han de tramitar la seva inscripció a l’AMPA.
– Pots inscriure’t ja enviant aquest formulari, indicant a l’apartat d’observacions dos dies de preferència per realitzar el taller. Tens como la limit el 18 de noviembre. Els grups s’aniran formant segons vagin arribant les inscripcions així que no ho deixis per al final, pot ser que et quedis sense plaça.

Més informació i inscripcions en ampafedacsantacoloma@gmail.com

cartell_taller_conversa_16