Benvolguts pares i mares dels/les alumnes

Com bé sabeu , el Consell Escolar és un dels òrgans de govern de l’escola i té, entre d’altres, un objectiu molt rellevant: vetllar pel bon funcionament de l’escola tot garantint la participació dels diferents estaments que formen part de la Comunitat Educativa.

Tal i com determina la normativa vigent, les persones que en formen part són elegides per quatre anys però cada dos, cal procedir a la renovació parcial d’aquest òrgan. Enguany ens pertoca renovar el 50% del sector pares i mares. Com ja sabeu el vostre col•lectiu està format per 3 membres elegits en votació a partir del cens que es publica i un altre que pertany a la junta de l’AMPA, en conseqüència aquest curs només s’haurà d’elegir a un sol membre.

Les eleccions tindran lloc el dia 26 de novembre. La informació necessària la podreu consultar en el tauler d’anuncis de l’escola, així com el llistat del cens escolar, en el que haureu de comprovar que apareguin els vostres noms correctament.

Cal que presenteu les vostres candidatures entre el 4 i el 7 de novembre a l’escola, mitjançant una butlleta que, als interessats, us serà facilitada pel mateix centre.

Us recordem que la vostra implicació en l’escola en general i en aquest òrgan en particular és molt important i necessària per al bon funcionament de la nostra tasca educativa i per això us animem a presentar candidatures i a donar-hi el vostre suport.

Us agraïm a l’avançada la vostra col•laboració.

Atentament

Carme Bartrolí
D. General del centre