Benvolgudes famílies, us informem que la propera setmana passarem el rebut de la quota de l’AMPA FEDAC Santa Coloma. Les famílies que s’incorporen a l’associació per primera vegada (2016-2017) emprarem les dades bancàries que ens heu facilitat en el full d’inscripció, la resta de famílies ja sòcies ho farem amb les dades que consten en la nostra base de dades. Aquelles famílies que desitgin inscriure’s en l’AMPA i pel motiu que sigui no han emplenat o creuen no haver emplenat el full d’inscripció, poden descarregar-la des d’aquí, enviar per email o deixar-la en consergeria.

Recordar-vos que la quota és de 30€ per família/any i que amb aquesta quantitat es realitzen diverses activitats de caràcter social, cultural i esportiu, es financen festes i celebracions dins i fora de l’escola, procurant que els nostres nens i nenes puguin disposar de tot allò, que sense la nostra col·laboració seria impossible oferir-los.

Entre tots fem possible

Nostra participació en el Cross Amorós.
La castanyada de l’escola
Patge reial. Recollida de cartes i desitjos.
Organització i venda de la Loteria de Nadal
Organització, medis i infraestructura per poder participar en el Carnestoltes
Organització de la Festa de la Primavera. Activitats, espectacle musical, concurs de dibuix.
Tallers de Manualitats en família.
Master Class de Zumba i Defensa personal
El Carnet de l’AMPA amb descomptes
Projecte Solidari amb Puig D’Olena
Festa fi de curs al Complex esportiu Torribera
Concurs de dibuixos i fotogràfics
Sorteigs i premis
Activitats Coescolars
Projecte T’escoltem

Ens agradaria conèixer-vos,  que ens preguntis tots els teus dubtes, que visitis la web i les nostres xarxes socials per estar informat de primera mà de tot el que fem, que col·laboris amb nosaltres però per sobre de tot que participis en les activitats que convoquem.

Els teus fills es beneficiaran de la pertinença a l’AMPA i tota l’escola serà una mica millor amb la teva solidaritat.

La pertinença a l’AMPA és voluntària. Si després de llegir tot això, de conèixer tot el que fem pels nostres fills, i per la nostra escola, desitges donar-te de baixa, estàs en el teu dret de fer-ho enviant un email a ampafedacsantacoloma@gmail.com amb la següent informació Nom i cognoms, DNI, telèfon i motiu pel qual desitges donar-te de baixa.

Moltes gràcies

Junta directiva AMPA FEDAC Santa Coloma

foto_fb