Si estàs pensant a venir a la Trobada de Famílies de l’AMPA FEDAC Santa Coloma i no saps on menjar, t’informo:

L’horari establert per menjar serà entre les 13 i les 16 hores. Durant aquest període de temps no s’organitzarà cap activitat.

Hi ha diverses opcions, cadascuna té les seves particularitats i són d’obligat compliment.

Zones de pícnic: Els que coneixeu el lloc sabeu que no es disposen de moltes zones de pícnic, tan sols unes poques taules per unes 20 persones, aquestes taules no es poden reservar, i són només per menjar.

Terrassa Bar: En la terrassa del Bar es pot menjar un entrepà de casa però és obligatori realitzar com a mínim una consumició per persona en el Bar.

Menjador restaurant: Tenim un menú preparat per a aquest dia, al preu de 11€ el menú d’adult i 8€ per a nens fins als 12 anys. Segons el nombre d’inscripcions/reserves es faran 3 torns, de 13-14 hores, 14-15 hores, 15-16 hores. Hi ha 35 places per a cada torn. La reserva i pagament del menú ha de realitzar-se per endavant. S’ha d’indicar el torn en el qual un vol menjar. No ho deixis per a l’últim dia, ja que s’omple molt ràpidament.

En la piscina: En la piscina hi ha un petit espai en el qual es pot menjar, i només en aquesta ocasió no és obligatori realitzar cap consumició. Està prohibit menjar a la zona de gespa al voltant de la piscina.

Per a qualsevol dubte ampafedacsantacoloma@gmail.com