Benvolgudes famílies, el curs ja ha començat i nosaltres ja ens hem posat a treballar.

En primer lloc volem donar la benvinguda a les famílies que s’incorporen a la nostra escola, els desitgem el millor i sobretot que sapigueu que podeu comptar amb nosaltres pel que necessiteu, tots en algun moment hem estat nous a l’escola i sabem el que això significa, per això posem nostra experiència a la vostra disposició. En segon lloc, als que ja sou part de l’associació, donar-vos les gràcies per continuar sent part d’aquesta gran família que és l’AMPA.

Un curs més us tornem a demanar la vostra participació i implicació en les activitats que realitza l’AMPA, són molts els reptes que ens hem plantejat i només poden portar-se a bon port amb la vostra ajuda.

Per finalitzar recordar-vos que estem a la vostra disposició tots els dimarts de 17:00 a 18:00 hores a l’escola, que podeu enviar-nos un email amb la vostra consulta a la següent adreça, ampafedacsantacoloma@gmail.com, que disposem d’una web renovada en la qual apareix totes les informacions relatives a l’AMPA FEDAC Santa Coloma www.ampafedacsantacoloma.org , i una presència activa en xarxes socials com Facebook, Twitter i Instagram.

Una cordial salutació

César Ivan López Herrera
President AMPA FEDAC Santa Coloma