Master Class de Zumba

zumba_logoL’AMPA FEDAC Santa Coloma organitza una nova Master Class de Zumba, per al dissabte dia 14 de Març.

Us recordem que la Master Class de Zumba és una activitat gratuïta i exclusiva per a les famílies associades a l’AMPA FEDAC Santa Coloma. Tornarem a comptar amb la participació de la instructora Ana María Griñón que posseeix una àmplia experiència en el desenvolupament d’aquesta disciplina.

Per poder participar cal inscriure’s mitjançant l’enviament d’un email a l’adreça de l’AMPA, ampafedacsantacoloma@gmail.com indicant el nom i els cognoms de tots els participants.

Per a aquelles famílies que vulguin participar en l’activitat i tinguin nens menors de 5 anys* i no tinguin on deixar-los, hem creat una sèrie d’activitats alternatives gestionades per monitors de l’associació Futurgrama. És necessari incloure el nom del nen en la inscripció. Aquest servei te un cost d’un euro.

L’aforament és limitat.

Esperem que us agradi i no deixis que t’ho expliquin

Dia: 14 de Març de 2015

Horari: 10’30 a 10’45 recepció //   11’00 a 12’00 Master Class

Lloc: FEDAC Santa Coloma

Inscripció: Mitjançant un email a ampafedacsantacoloma@gmail.com indicant el nom i els cognoms de tots els participants. Indiqueu le nom i els cognoms dels nens menors de 5 anys que s’acullen al servei d’activitats alternatives i que té un cost d’1 € per nen.

Teniu de termini per realitzar les inscripcions fins al dia 12 de Març.

* Aquesta limitació en edat és orientativa, poden haver-hi nens que amb aquesta edat puguin seguir una sessió de ZUMBA sense cap problema

També et pot interessar...

Comments are closed.