Amb l’objectiu de realitzar una activitat familiar, crear un espai de treball on pares i fills puguin compartir temps i treball en equip mitjançant la realització de manualitats, us proposem per aquesta ocasió una cosa molt senzilla aprendrem a construir un petit Tió i un arbre de nadal amb materials reciclats.

No es requereixen habilitats extraordinàries, solament una mica de paciència moltes ganes de divertir-se i compartir una mica del teu temps.

. Dirigit per a nens i nenes de primària i ESO acompanyats d’un adult. En el cas dels nens de l’ESO no és obligatori anar acompanyats per un adult.
· Obligatori ser soci de l’AMPA FEDAC Santa Coloma
· Inscripcions, enviar un email ampafedacsantacoloma@gmail.com amb  el nom dels participants (nen i adult que participa)
· Places limitades. Tindran preferència totes aquelles famílies que no hagin participat en altres edicions del taller de manualitats.
· És una activitat organitzada pe l’AMPA, per tant només poden participar les famílies associades a l’AMPA.

La participació és gratuïta.

Dia: 11 de desembre de 2014

Horari: 17’15 a 18’15 hores

Lloc: FEDAC Santa Coloma

Inscripció: Mitjançant un email a ampafedacsantacoloma@gmail.com indicant el nom i els cognoms dels participants nom del nen i de l’adult que ho acompanya durant tot el taller

Teniu de termini per realitzar les inscripcions fins al dia 10 de desembre

manualitat_11_dec