Pot ser que això sigui del vostre interès

S’obren les preinscripcions per a 8.124 places del programa d’activitats de lleure “L’estiu és teu!”

Es tracta de colònies d’infants i joves de 5 a 16 anys per a estades de fins a dues setmanes a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat)

El període de preinscripcions per a “L’estiu és teu!” s’inicia el dimarts 29 de març i es perllongarà fins a les 12 h del dimecres 6 d’abril. Les persones que vulguin participar-hi han de fer la preinscripció a través del web https://www.xanascat.cat/PortalPreinscripcions.

Les modalitats d’estades a escollir són: música (14 estils i 22 instruments a triar), idiomes (anglès, francès o alemany), esportives (futbol, bàsquet, handbol), multiesportives (20 modalitats), combinat d’anglès i multiesportives, combinat d’anglès i astronomia, enginy, circ, teatre, veu, cinema, natura, excursionisme i descoberta de Barcelona. De les 8.124 places que s’ofereixen enguany, les d’aprenentatge d’idiomes representen el 62% del programa, tres de cada cinc places.

Pel que fa al cost de les estades, les famílies nombroses, monoparentals i acollidores tindran una reducció del 10% en el preu de les estades.

Font: Imatge i text – http://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/20160329-estiu-es-teu