Benvolgudes famílies, el dimarts passat una representació de la Junta Directiva de l’AMPA FEDAC Santa Coloma, juntament amb algunes famílies que ens van voler acompanyar, vam pujar a Puig D’Olena per fer lliurament de la nostra aportació al CRAE “Mare de Déu del Roser”.

Com ja sabeu, en l’última Assemblea General, aquesta Junta va adquirir el compromís de col·laborar amb el CRAE “Mare de Déu del Roser”, de convertir-ho en el nostre projecte solidari,  i aquest curs ho hem tornat ha fer gràcies a la vostra col·laboració. Hem portat un ampli assortiment de roba interior per a nens i nenes en edats compreses entre els 2 i els 17 anys, a més de diversos accessoris de perruqueria que pel que sabem donaran molt bon ús de tot això.

El CRAE “Mare de Déu del Roser”, és un Centre col·laborador de la D.G.A.I.A., del departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, que té com a missió atendre a la infància en situació de risc i desemparament, oferint un ambient enriquidor on els menors puguin desenvolupar-se integrament, amb uns adults com a referents, socialment positius i propers als menors.

http://craemarededeudelroser-puigdolena.org

dav
dav