Benvolgudes famílies, per tercer any consecutiu ho hem tornat a fer. El dimecres passat, una representació de la Junta Directiva de l’AMPA FEDAC Santa Coloma va pujar a Puig D’Olena per fer lliurament del nostre granet de sorra al CRAE “Mare de Déu del Roser”.

En aquesta ocasió hem proporcionat material esportiu, samarretes, pantalons, chandals, parkas, mitjons, pilotes, etc.

El CRAE “Mare de Déu del Roser”, és un Centre col·laborador de la DGAIA, del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, que te com a missió atendre a la infància en situació de risc i desemparament, oferint un ambient enriquidor on els menors puguin desenvolupar-se integrament, amb uns adults com a referents, socialment positius i propers als menors.

 http://craemarededeudelroser-puigdolena.org/

Per finalitzar aquesta nota informativa, vull agrair al President del Club de Futbol Sala del Ràpid de Santa Coloma de Gramenet totes les facilitats que ens ha donat per a l’adquisició del material esportiu, a Alberto González, membre de la Junta de l’AMPA FEDAC Santa Coloma pel seu temps i dedicació sense la qual, moltes de les iniciatives que són proposades i realitzades per l’AMPA no serien possibles, i en general a totes les famílies que d’una manera directa o indirecta han fet que això sigui possible.

 

Moltes gràcies