Un dels esdeveniments que hem organitzat per a la Trobada de la Famílies de l’AMPA FEDAC Santa Coloma, és la GIMCANA D’AVENTURA.

Pels comentaris que ens vau fer arribar ens va donar la sensació que va funcionar tot bastant bé, per la qual cosa seguirem en la mateixa línia però anem a introduir alguns canvis que vull compartir amb vosaltres.

Com ja sabeu, una GIMCANA és una activitat en la qual a un grup de participants entre 8 i 12, se’ls proposen una sèrie de proves que han de superar o almenys intentar-ho, en un temps límit. La majoria d’aquestes proves són molt senzilles, algunes d’habilitat i/o precisió, unes altres d’atreviment i les que més són de diversió i de no tenir vergonya, però sempre amb l’objectiu de fomentar valors com el treball en equip, la companyonia, la tolerància, etc.

El primer canvi consisteix en la creació de dues categories:

– La primera composta pels més petits de la casa, P3, P4 i P5. Depenent del nombre d’inscripcions es formaran equips (P3-P4-P5) i en el podran participar els pares i mares, de manera que, per cada nen o nena inscrit, al costat d’ell participarà un pare o una mare del nen. La idea és que els pares puguin acompanyar i ajudar als nens a superar les proves, però sense aclaparaments, ni per a vosaltres, ni per a ells.

– La segona categoria, està formada per la resta de nens i nenes (que lleig queda això de resta), es constituiran grups de diverses edats, s’intentarà que siguin el més equilibrats possible, els pares que ho desitgin podran acompanyar, animar, aconsellar, però la idea és que siguin els nens els que participin, i resolguin les proves, que entre ells es puguin ajudar.

El segon canvi que posarem en pràctica és que en finalitzar les proves, i després de lliurar el full de control,TOTS ELS NENS que participin en la gimcana tindran un petit premi que consistirà en un fantàstic portabocatas per l’escola i un petit refrigerio per recuperar les forces.

Els equips guanyadors, un per cada categoria, rebran un dolç premi addicional.

Espero que aquestes propostes us agradin, estan plantejades amb la millor de les intencions i desitjant que arribi el dia i que el temps ens acompanyi.

Però recordeu que per poder participar en la Gimcana cal estar inscrit, dies 15, 16 i 17 de maig tornarem a obrir.

Més informació, ampafedacsantacoloma@gmail.com