Benvolgudes famílies, volem compartir amb vosaltres aquesta comuncació de la escola en relació amb la darrera recaptació del esmortzar solidari,

“Us informem que la recaptació de l’esmorzar solidari ha estat de 772 €. Hem pensat, atenent a suggeriments vostres, que l’import anirà destinat íntegrament a la recerca i investigació del càncer infantil. Com molts de vosaltres ens vau recordar, el darrer esmorzar va coincidir amb el Dia Mundial Contra el Càncer Infantil i amb el nostre granet de sorra col·laborarem amb SDJ (Sant Joan de Déu) Pediatric Cancer Center.

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració, i com sempre, si teniu algun suggeriment relacionat amb obres socials i de solidaritat els podeu compartir amb l’Equip Directiu o l’Equip de Pastoral.”

Solament afegir que aquesta iniciativa ens va arribar a l’AMPA a través d’una mare de l’escola al nostre facebook, podeu seguir enviant les vostres propostes, que nosaltres les reexpedirem on correspongui però us informem que el departament de pastoral disposa d’un email propi pastoralsantacoloma@fedac.cat al que podeu enviar directament els vostres suggeriments. Una cordial salutació.