Benvolgudes famílies, volem compartir amb tots vosaltres la següent iniciativa dels bombers de Santa Coloma de Gramenet:

“ELS BOMBERS T’ACOMPANYEN A DONAR SANG 2017 “

La Setmana Santa de fa dos anys es va materialitzar un projecte que havia començat uns mesos abans: la campanya “Els Bombers t’acompanyen a donar sang”. Aquesta iniciativa la van posar en marxa un grup de bombers que, amb el nom de “Bombers amb Cor”, aplega persones de diferents unitats i Regions d’emergències, per col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits, amb la finalitat  d’ajudar a omplir un buit de donants que tenen cada any abans de Setmana Santa.

La idea la van estendre a altres Ciutats de Catalunya . El 2015 15 parcs de bombers i el 2016 21 parcs, cada un, dins de les seves possibilitats. Alguns van estar simplement tot el matí mostrant el camió a la plaça del poble al costat de la Unitat Mòbil del Banc de Sang i altres com Terrassa i Santa Coloma  de Gramenet, vam engrescar entitats del poble i vam programar activitats durant tot el dia.

El banc de Sang, necessita 1000 donacions diàries per mantenir les necessitats dels nostres malalts, i Santa Coloma, per la seva tradició solidària i associativa, gaudeix d’una quantitat molt considerable dels donants habituals que fan possible que hi hagi una certa estabilitat. Les campanyes busquen  mantenir l’interès d’aquests donants però, sobre tot, busquen els nous donants que poden fer mantenir o incrementar les aportacions.

La idea d’aquesta campanya es aprofitar la fascinació que tenen els nens i els grans pels bombers, a fi d’aconseguir les noves donacions que taparien el forat que es genera en aquestes dates.

La veritat, es que quan vam veure els resultats de Santa Coloma de Gramenet de l’any passat, on vam superar totes les expectatives (242 donacions), ve de gust posar-se a treballar per tornar-ho a  repetir també aquest any 2017.

Dia 1 d’abril a Santa Coloma de Gramenet
Plaça de la Vila de 10h a 20h