El carnet de l’AMPA FEDAC Santa Coloma

 

Durant el curs 2013/14, des de la nostra AMPA hem engegat una nova iniciativa anomenada “El carnet de l’AMPA FEDAC Santa Coloma” amb la intenció d’assolir els següents objectius:

 

IMPULSAR que totes les famílies que pertanyen a la nostra AMPA puguin gaudir de descomptes i promocions en diferents comerços. COL·LABORAR i CONTRIBUIR a ser part de la solució en la problemàtica actual a través del foment del comerç local de Santa Coloma de Gramenet, la qual cosa també ens beneficia a tots nosaltres i finalment PROMOCIONAR tots aquells comerços, empreses, autònoms i associacions que vulguin adherir-se al nostre projecte i passar a formar part de la nostra gran família dels “Amics de l’AMPA”.

 

Si ets una empresa, un comerç o un autònom això segur que t’interessa

 

Qui som?

L’AMPA FEDAC Santa Coloma és una associació sense ànim de lucre, constituïda per famílies que tenen als seus fills estudiant a l’escola FEDAC Santa Coloma “Sagrat Cor” situada en ple centre comercial de Santa Coloma de Gramenet. Actualment formem part d’ella més de 350 famílies.

 

Què oferim?

En primer lloc passaries a formar part de la gran família dels “Amics de l’AMPA”, el nom de la teva empresa, adreça, pàgina web i tipus de descompte apareixeria en el directori de la nostra web. www.ampafedacsantacoloma.org/carnet/

 

En segon lloc, en el moment en què ens proposéssiu alguna promoció especial per a les famílies de l’AMPA, nosaltres faríem difusió de la mateixa a través de la nostra web com a notícia destacada, en xarxes socials i mailing entre les families associades.

 

http://www.ampafedacsantacoloma.org/
Facebook: AMPA.FEDAC.Santa.Coloma
Twitter: #AMPAFEDACSC
App IONotice:
#ampafedacsantacoloma

 

Què us demanem?

Una cosa molt senzilla, que passeu a formar part de la nostra gran família de “Amics de l’AMPA”. Per això pots posar-te en contacte a través del nostre email ampafedacsantacoloma@gmail.com i facilitar-nos les següents dades,  nom del comerç, direcció, descompte, etc.

També et pot interessar...

Comments are closed.