Benvolgudes famílies, més novetats per  aquest curs 2015-2016.

Alguns de vosaltres ja ens esteu preguntant pel carnet, tan sols us demanem una mica de paciència, com podeu veure a la web, són moltes coses les que estem portant entre mans…. i són molt poques les mans que estan disposades a fer-ho….

Abans de continuar un petit incís per si existeix algun dubte, el carnet de l’AMPA és un projecte/iniciativa exclusiva de l’AMPA FEDAC Santa Coloma, que res té a veure amb el “exclusiu” carnet FAMPAS (entengui’s la ironia)… per les famílies de nova incorporació a la nostra escola pot servir-los aquest enllaç explicatiu http://www.ampafedacsantacoloma.org/?p=1468

Dit això, Què notícies us podem avançar?

Segur que heu tingut l’oportunitat de comprovar que el carnet ha anat evolucionant al llarg d’aquests dos anys de vida, hem aconseguit l’adhesió de 23 comerços de Santa Coloma de Gramenet, semblen pocs però el seu treball ens ha donat, també sabem que el carnet és acceptat en altres comerços no adherits.

Per a aquest curs ens hem proposat donar-li un gir en positiu i hem arribat a un acord amb GRAMECARD per compartir el treball fet fins ara i  disposar d’una bona projecció de futur.

Pots visitar la web del carnet de l’AMPA: http://www.ampafedacsantacoloma.org/carnet/

Seguirem informant