cartell principalBenvolguts pares i mares dels alumnes de l’escola:

Els alumnes de tercer de l’ESO ens adrecem a vosaltres per informar-vos sobre un projecte d’APS (aprenentatge i servei) que el nostre curs està realitzant.

Hem elaborat una campanya per fer una jornada de donacions de sang a la nostra escola.

La donació de sang és un acte senzill, altruista, gens dolorós i segur. Amb una donació de sang es poden arribar a fer fins a tres transfusions sanguínies diferents i ajudar a un gran nombre de malalts. Aproximadament es necessiten 1000 donacions al dia per abastir les necessitats dels centres hospitalaris d’arreu de Catalunya.

El dia 24 de maig de 15h a 19h tindrà lloc la jornada de donacions de sang organitzada per l’escola i l’equip del Banc de Sang i Teixits del Departament de Salut de la Generalitat.

Si vols ser donant, aquell dia serà necessari poder verificar la teva identitat amb un document oficial com el DNI o passaport, ser major d’edat, pesar més de 50 Kg i no haver estat intervingut quirúrgicament en el darrer any.

Els alumnes de tercer d’ESO hem treballat molt en la nostra campanya perquè el dia 24 de maig sigui un èxit i hi hagin moltes donacions!

Tu pots ser un superheroi perquè salves vides! Anima’t a venir!