L’Associació Catalana per la Pau (ACP) coorganitza del 24 al 28 de novembre una sèrie de conferències a diferents poblacions del territori català, amb l’objectiu de donar a conèixer la realitat que viuen les persones refugiades a Jordània i el Líban i, de manera especial, com afecta el refugi a la població femenina desplaçada.

Les conferències comptaran amb la intervenció de Layla Hamarneh, directora de projectes de Arab Women Organization (AWO) a Jordània; i Khadije El Husaini, secretària general de la Lliga dels Drets de la Dona al Líban (LLWR). Ambdues són activistes reconegudes per la seva defensa dels drets de les dones i tenen una llarga experiència en la participació en associacions i xarxes de dones als seus països.

L’acció s’emmarca en la campanya que l’ACP va engegar fa uns mesos amb la finalitat de proporcionar ajuda humanitària urgent a les persones que arriben refugiades a Jordània i el Líban, i en la qual hi col·laboren també la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO i l’Associació Catalunya-Líban, amb el suport del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i de diferents ajuntaments catalans.

invitacio_santacoloma

Font: http://www.acpau.org/