Benvolgudes famílies, el dimarts passat es va reunir la comissió de carnestoltes per fer les primeres valoracions i començar a pensar el que farem el proper any.

En termes generals, els membres de la Comissió del Carnestoltes estem bastant satisfets del treball realitzat, tenint en compte les circumstàncies especials que envolta l’organització d’aquest esdeveniment, com és la falta de temps, d’espai i de personal. Malgrat això, hem estat la comparsa més nombrosa amb 300 participants, hem ofert un bon espectacle amb una decoració, música i coreografia d’acord amb el tema proposat i amb la novetat, aquest any, d’una il·luminació que va crear un bon ambient discotequero.

La nota negativa o millor dit trista la van posar aquelles famílies que van decidir colar-se en nostra comparsa, atorgant-se els mateixos drets que aquells que van comprar les seves disfresses i van pagar la seva inscripció. Simplement dir-los que per part nostra, no fer no significa consentir, que des de l’organització ens van informar del fet i que si ho consideràvem oportú se’ls podia treure de la comparsa. El proper any no dubtarem.

Per finalitzar, volem conèixer la vostra opinió, sobretot del que podem fer per a l’any que ve, per això, properament us farem arribar una petita enquesta.

Una cordial salutació
Comissió de Carnestoltes