Piano

Us informem que com a novetat a partir del pròxim dimecres 6 de Novembre s’iniciarà la coescolar de Piano.

COORDINADOR/A: Aurora Vivas

OBJECTIUS: aprendran a familiaritzar-se amb el piano, llegir i escriure música i interpretar cançons de diferents estils musicals, fomentant el desenvolupament de les seves capacitats expressives i creatives!

PARTICIPANTS: Aquesta activitat està dirigida principalment per a nens i nenes a partir de I4.

LLOC ON ES REALITZA L’ACTIVITAT: aula Pau Casals

HORARI: Dimecres des de la sortida de classe fins a les 18’15 hores.

DURADA: Novembre 2019 – Juny 2020

PREU per alumnes d’Infantil I4, I5: 256 eur/any (24 eur per reserva de plaça, 29 eur/mes); 12 eur de material al trimestre.

PREU per alumnes de Primària y Secundària: 304 eur/any (24 eur per reserva de plaça, 35 eur/mes); 12 eur de material al trimestre.

OBSERVACIONS: Al final del curs realitzaran un concert a l’auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma on podreu gaudir veient tot el que han après durant el curs, sent també un dia molt especial per als vostres fills.

MONITORS: Professora de música Noemí Roca de l’acadèmia Món Musical

EMAIL DE CONTACTE: ampafedacsantacoloma@gmail.com

Les/els interessades/ats tenen com a data límit per fer les inscripcions fins el proper divendres 25 d’Octubre, demanant la fulla corresponent a ampafedacsantacoloma@gmail.com

Per qualsevol dubte o consulta podeu adreçar-vos: ampafedacsantacoloma@gmail.com

Escola de ball

COORDINADOR/A: Vanesa
OBJECTIUS
: Millorar la formació integral dels nens a través de l’esport.  Aprendre diferents tipus de balls i de coreografies musicals. Psicomotricitat: sentit de l’equilibri, visió espacial i agudesa visual
PARTICIPANTS: Aquesta activitat està dirigida principalment per a nens i nenes a partir de I5, excepcionalment s’admetran nens i nenes de I4. Serà la monitora qui avaluï les capacitats del nen o la nena per seguir l’activitat.
LLOC ON ES REALITZA L’ACTIVITAT: aula menjador / aula Pau Casals
HORARI: Dimarts i dijous de 17’15 a 18’15 hores.
DURADA: Octubre 2019 – Maig 2020
PREU: 208€/any (soci) – 248€/any (no soci); opció 1 dia a la setmana: 164€/any (soci) – 204€/any (no soci).
GRUPS: mínim 5 alumnes i màxim de 15.

OBSERVACIONS: Els participants han de portar roba còmoda i calçat esportiu. Al llarg del curs és possible que se’ls sol·liciti algun material a les famílies per a la confecció de disfresses per a les coreografies.

MONITORS: Lloc de Jocs.

EMAIL DE CONTACTE: ball.ampafedacsantacoloma@gmail.com

Teatre

COORDINADOR/A:
OBJECTIUS
: Mirar als ulls, aprendre a escoltar, atrevir-se a dir coses, enfrontar-se a l’escenari, explorar petites pors i grans inquietuds, buscar la veritat a través de la mentida, trobar-se amb un mateix, sent un altre…

PARTICIPANTS: Aquesta activitat està dirigida per a nens de primer a sisè de primària. En funció del numero i edats dels d’alumnes es podrien fer dos grups.

LLOC ON ES REALITZA L’ACTIVITAT: Aula menjador.
HORARI:

  • P4 a P6: dilluns de 17’15h a 18’30h
  • P1 a P3: dimecres de 17’15h a 18’30h

DURADA: Octubre 2019 – Maig 2020
PREU: 248€/any (soci) – 288€/any (no soci)

MONITORS: Companyia Nocturna.

Batucada

COORDINADOR/A:
OBJECTIUS
: Possibilitar la pràctica musical grupal creant així espais de diàleg i convivència entre persones de diferents procedències, condicions i edats. Desenvolupar les aptituds físico-cognitives necessàries per a la interpretació. Fomentar la creativitat individual i col·lectiva. Interpretar diferents ritmes utilitzant la formació instrumental clàssica de la percussió brasilera per crear nous ritmes i sonoritats. Crear un «bloco» de batucada amb l’objectiu d’establir-se com nou grup.

CONTINGUTS: Interacció entre els diferents membres i instruments de la formació. Capacitat de concentració, escolta activa i memòria. Creativitat i capacitat d’improvisació. Coneixement de les diferents tècniques, sonoritats i instruments que conformen una batucada. Millora de les aptituds personals i relacionals gràcies a l’experiència musical en grup: iniciativa, disciplina, augment de l’autoestima, major coordinació, capacitat crítica, transformadora, etc.

PARTICIPANTS: Aquest curs està pensat per a qualsevol persona amb interès i motivació que vulgui aprendre el llenguatge i la pràctica de la percussió. L’edat recomanada per a aquest curs és a partir dels 10 anys tot i que es poden fer excepcions en funció dels coneixements previs i experiència musical de l’alumnat.

LLOC ON ES REALITZA L’ACTIVITAT: Pati superior de la escola.
HORARI: divendres de 17’00 a 18’30h.

DURADA: Octubre 2018 – Maig 2019
PREU: 184€/any (soci) – 224€/any (no soci)

MONITORS:

Circ

COORDINADOR/A:
OBJECTIUS
: fomentar els valors socioculturals com: la convivència, el respecte, el treball en equip i la tolerància. Contribuir al creixement personal basat en l’autosuperació, la confiança, l’autoestima i el coneixement del nostre cos. El circ és comunicació, joc, diversió, dificultat, disciplina, il·lusió, superació i creativitat.

CONTINGUTS: Malabars amb mocadors, boles, anelles, diabolos, plat xinès i maces

Equilibris sobre objectes amb bola d’equilibri, monocicle i cable. Mirarem d’aconseguir tatamis per poder fer acrobàcia i equilibris acrobàtics (porters), així com la possibilitat de penjar un trapezi.

PARTICIPANTS: Des de I3 a 4rt de la ESO, convenientment distribuïts en grups.

LLOC ON ES REALITZA L’ACTIVITAT: Pati cubert de la escola.
HORARI: divendres de 17’00 a 18’30h.

DURADA: Octubre 2018 – Maig 2019
PREU: 279€/any (soci) – 319€/any (no soci)

MONITORS: