Coescolars

Benvolgudes famílies, us oferim un petit resum i encara NO definitiu de les activitats coescolares organitzades per l’AMPA FEDAC Santa Coloma per al curs 2018-2019

Com en cursos anteriors, nostra proposta d’activitats coescolars per al curs 2018-2019 són un compromís amb el Projecte Educatiu de l’Escola FEDAC Santa Coloma i les famílies, d’oferir un conjunt d’activitats que, més enllà de l’educació formal, complementin i enriqueixin la formació, estimulin i canalitzin la creativitat dels nostres fills.

Volem que els nostres fills aprenguin i juguin, que acumulin coneixements, experiències i valors positius, per això les nostres activitats no són solament un lloc on perllongar artificialment la estància a l’escola.

L’oferta és variada i abasta totes aquelles facetes de la formació i l’oci més demandades per les famílies que formen l’AMPA: Activitats de idiomes, activitats culturals i esportives.

1.- Escola de Futbol Sala
COORDINADOR/A: Tere Navarro
OBJECTIUS: Millorar la formació integral dels nens a través de l’esport
PARTICIPANTS: Poden inscriure’s tant nens i nenes a partir de P4 fins a 6è de primària. Els grups estaran formats com a màxim de 15 nens i nenes, segons la edat i amb un entrenador.
LLOC ON ES REALITZA L’ACTIVITAT: La formació dels grups depèn del nombre d’inscripcions per curs i de les pistes disponibles.
En el cas de no disposar del nombre suficient d’inscripcions, el grup de primer es quedaria a l’escola. Inicialment els grups estarien formats per:
• P4 – P5 (Escola FEDAC Santa Coloma)
• 1r Primària – 2n Primària (Pati de l’escola Fray Luis de León)
• 3r Primària – 4t Primària (Pati de l’escola Fray Luis de León)
• 5è primària – 6è Primària (Pati de l’escola Fray Luis de León)
HORARI: Dilluns i dimecres de 17’15 a 18’15 hores pero als nens que fan l’activitat a l’escola, els  que baixen al Fray Luis comencen a les 17’30 a 18’30
DURADA: Octubre 2018 – Maig 2019
PREU: 200€/any (soci) – 240€/any (no soci)
ACOLLIDA: Hi ha un servei d’acollida pels més petits de 16’45 fins a l’inici de l’activitat. Els que baixen al Fra Luis tenen un altre servei d’acollida i acompanyament. Encara falta per concretar el cost final d’aquest servei.
OBSERVACIONS: Portaran roba i calçat apropiat para la pràctica esportiva. No és necessari que aquesta roba sigui la de l’escola. Durant el curs es realitzaran partits de caràcter amistós amb altres escoles de Santa Coloma de Gramenet i en finalitzar el curs farem una exhibició amb lliurament de premis i obsequis. En el cas de no fer ús del servei d’acollida, els nens sortiran de l’escola de manera habitual, i després a les 17’15 tornaran a entrar per iniciar l’activitat, els pares són els responsables d’acompanyar als nens a l’escola Fray Luis de León i en qualsevol cas serà allà on se’ls lliurarà en finalitzar l’activitat.
EMAIL DE CONTACTEfutbolsala.ampafedacsantacoloma@gmail.com

2.- Escola de Karate-do Shotokan
COORDINADOR/A: Vanesa Ruiz
OBJECTIUS: Millorar la formació integral dels nens a través de l’esport
PARTICIPANTS: Aquesta activitat està dirigida per a nens i nenes de 1r de primària fins 4rt de l’ESO. Excepcionalment i segons el criteri del Sensei poden inscriure’s nens i nenes de P5 a aquesta activitat. Serà el Sensei qui avaluï les capacitats del nen o la nena per seguir l’activitat. En qualsevol cas, sempre tindran preferència d’inscripció els nens i nenes que entren dins dels paràmetres d’edat abans indicats.
LLOC ON ES REALITZA L’ACTIVITAT L’activitat es realitza al pati cobert de l’escola.
HORARI: Dilluns i dimecres de 17’15 a 18’15 hores. És possible que aquest horari pugui ser modificat o ampliat a petició del Sensei i previ consens amb les famílies
DURADA: Octubre 2018 – Maig 2019
PREU: 240€/any (soci) – 280€/any (no soci)
OBSERVACIONS: El Sensei indicarà com és la roba apropiada per al desenvolupament de l’activitat, i facilitarà l’adquisició del mateix a qui li interessi. En finalitzar el curs es realitzarà una prova de nivell, que inclou unes taxes, el Sensei informarà al seu degut temps. Durant l’exhibició de final de curs es farà lliurament dels nous cinturons als nens i nenes que superin la prova.
EMAIL DE CONTACTE: karate.ampafedacsantacoloma@gmail.com

3.- Escola de ball
COORDINADOR/A: Vanesa Gracia
OBJECTIUS: Millorar la formació integral dels nens a través de l’esport. Aprendre diferents tipus de balls i de coreografies musicals. Psicomotricitat: sentit de l’equilibri, visió espaial i agudesa visual
PARTICIPANTS: Aquesta activitat està dirigida principalment per a nens i nenes a partir de P5, excepcionalment s’admetran nens i nenes de P4. Serà la monitora qui avaluï les capacitats del nen o la nena per seguir l’activitat.
LLOC ON ES REALITZA L’ACTIVITAT: Aula de l’escola
HORARI: Dimarts i dijous de 17’15 a 18’15 hores.
DURADA: Octubre 2018 – Maig 2019
PREU: 165€/any (soci) – 205€/any (no soci)
OBSERVACIONS: Els participants han de portar roba còmoda i calçat esportiu. Al llarg del curs és possible que se’ls sol•liciti algun material a les famílies per a la confecció de disfresses per a les coreografies.
EMAIL DE CONTACTE: ball.ampafedacsantacoloma@gmail.com

4.- Manualitats amb anglès
COORDINADOR/A: Marta Blanco
OBJECTIUS: Aprendre a expressar-se mitjançant el dibuix, les formes i els colors, també amb la música, el ball i les cançons amb l’anglès como a fil conductor.
PARTICIPANTS: Aquesta activitat està dirigida principalment per a nenes i nens a partir de P4.
LLOC ON ES REALITZA L’ACTIVITAT: Aula de l’escola
HORARI: Dilluns i dimecres de 17’15 a 18’15 hores
DURADA: Octubre 2018 – Maig 2019
PREU: 165€/any (soci) – 205€/any (no soci)
OBSERVACIONS: És recomanable que els nens portin bata, no és necessari que sigui la de l’escola.
EMAIL DE CONTACTE: angles.ampafedacsantacoloma@gmail.com

5.- Kids&Us school of english
COORDINADOR/A : César Iván López
OBJECTIUS: Educació en valors i aprenentatge d’idiomes mitjançant la metodologia de Kids&Us.
PARTICIPANTS: Grups reduïts, mínim 5 màxim 8 nens i nenes.
LLOC ON ES REALITZA L’ACTIVITAT: Aula de l’escola
HORARI: 1 hora a la setmana de 14 a 15 hores
DURADA: Octubre 2018 – Juny 2019
MATRÍCULA: Socis 0€ / no socis 40€
PREU MATERIAL: 69€
PREU: 59€/mes (es cobra trimestralment) grups SAM, EMMA, OLIVER, MARCIA, PAM&PAUL  i 72€/mes (es cobra trimestralment) grup BEN&BRENDA / dos dies/setmana 45 minuts
OBSERVACIONS: Coordinació compartida, Kids&Us school of english (Santa Coloma) i AMPA FEDAC Santa Coloma. No és una activitat del menjador. Els nens i nenes que participen en aquesta activitat poden o no quedar-se a menjar aquest dia.
EMAIL DE CONTACTE:  kidsandus.ampafedacsantacoloma@gmail.com

6.- Speaking English
COORDINADOR/A: Marta Blanco
OBJECTIUS: Desenvolupar la comunicació i la fluïdesa de la parla anglesa.
PARTICIPANTS: Grups reduïts, a partir de Primer de l’ESO. Els grups es formaran en funció del nombre d’inscripcions i edat. Actualment tenim dos grups oberts, dimarts i dijous, però la configuració final depèn de la disponibilitat de l’auxiliar de conversa.
HORARI I LLOC: 1 hora a la setmana de 17’15 a 18’15 hores.
DURADA: Octubre 2018 – Maig 2019 (En funció del calendari i sessions realitzades)
PREU: Encara per confirmar
OBSERVACIONS:
EMAIL DE CONTACTE: english.ampafedacsantacoloma@gmail.com

7.- PETITS ENGINYERS
COORDINADOR/A: César Iván López Herrera
OBJECTIUS: Programació, impressió 3D, tall amb làser i robòtica amb SCRATCH SCHOOL.
PARTICIPANTS: Grups reduïts de primària i l’ESO
HORARI I LLOC

DIMARTS DIMECRES DIJOUS
17’15 – 18’45 PETITS ENGINYERS II
(Cinquè i sisè de primària)
PETITS ENGINYERS III

(ESO)

PETITS ENGINYERS I
(Tercer i quart de primària)

DURADA: Octubre 2018 – Maig 2019
MATERIALS: 45€
PREU:

Import matrícula: 0€ Socis de l’AMPA FEDAC Santa Coloma / 40€ No socis
Import material: 45€ al inici del curs pels recursos materials utilitzats pels entregables
Import: 35€/mes grup PETITS ENGINYERS I (tercer i quart de primària)
Import: 35€/mes grup PETITS ENGINYERS II (cinquè i sisè de primària)
Import: 37€/mes grup PETITS ENGINYERS III (ESO)

OBSERVACIONS: Si no s’arriba al nombre mínim d’inscripcions per configurar un grup, s’unificaran en un sol dia (dimarts) i així no perdre l’activitat.
EMAIL DE CONTACTE: tech.ampafedacsantacoloma@gmail.com