Primer contacte amb el sensor d’ultrasons del robot

PROJECTE SESSIÓ 3

Idea principal:
Primer contacte amb el sensor d’ultrasons del robot

Objectius:
-Aprendre a programar els sensors
-Introducció de bucles a la programació
-Continuació aprenentatge control del moviment del robot

Treball:
Vam dur a terme dos reptes que consistien en dos carreres:

-Primer repte: consistia en un bucle que feia que el sensor d’ultrasons llegís la distancia de manera continuada i pares quan la distancia era menor a cent mil•límetres. Tot seguit, a base de prova i error vam calcular la distancia que havia de fer fins arribar a la caixa però sense arribar a tocar-la.

-Segon repte: consistia en un bucle en el qual el sensor llegia de la mateixa forma que en el primer repte però en comptes de parar, quan la distancia era menor de cent mil•límetres l’EVO 3 girava sobre si mateix ,tot seguit, un altre bucle donava lectures de la distància per tal que el robot s’apropés el màxim possible a la caixa en el menor temps possible.

Resultats: