Coescolars

Catàleg d’Activitats Coescolars
Curs 2017-2018
AMPA FEDAC Santa Coloma

 

PRESENTACIÓ

Com en cursos anteriors, nostra proposta d’activitats coescolars per al curs 2017-2018 són un compromís amb el Projecte Educatiu de l’Escola FEDAC Santa Coloma i les famílies, d’oferir un conjunt d’activitats que, més enllà de l’educació formal, complementin, enriqueixin la formació, estimulin i canalitzin la creativitat dels nostres fills.

Volem que els nostres fills aprenguin i juguin, que acumulin coneixements, experiències i valors positius, per això les nostres activitats no són solament un lloc on perllongar artificialment la estància a l’escola. Són alguna cosa més.

Dins de les nostres possibilitats, l’oferta és variada i abasta totes aquelles facetes de la formació i l’oci més demandades per les famílies que formen l’AMPA com per exemple l’aprenentatge d’idiomes, activitats culturals i esportives i de noves tecnologies.

A continuació us presentem les activitats coescolars que oferim per al curs 2017-2018.

1.- ACTIVITATS ESPORTIVES

1.1.- Escola De Futbol Sala

Objectius: Millorar la formació integral dels nens a través de l’esport.
Participants: Poden inscriure’s tant nens i nenes a partir de P4.
Horari i Lloc: Depenent del nombre d’inscripcions es formaran dos grups, el dels més petits de P4 fins a primer de primària que realitzaran l’activitat al pati de l’escola els Dilluns i Dimecres de 17’15 a 18’15 hores i la resta que aniran al pati de l’escola “Fray Luis de León” en l’horari de 17’30 a 18’30 hores.
Durada: Octubre 2017 – Maig 2018
Preu: 200€/any (soci) – 240€/any (no soci) / Servei d’acollida*: 25€/any
Observacions: Portaran roba i calçat apropiat para la pràctica esportiva. No és necessari que aquesta roba sigui la de l’escola. Durant el curs es realitzaran partits de caràcter amistós amb altres escoles de la nostra ciutat i en finalitzar el curs farem una exhibició amb lliurament de premis i obsequis.
El servei d’acollida és opcional. En el cas de fer-ho servir, el nen o nena no sortirà de l’escola, en cas contrari, el nen o nena sortirà de la forma habitual i podrà accedir a les 17’15 per la porta principal per iniciar l’activitat. En el cas dels nens que baixin al Fray Luis, es farà de la mateixa manera, els que facin servir aquest servei no sortiran de l’escola, fins al seu trasllat al Fray Luis, la resta aniran pel seu compte fins l’ecola Fray Luis per l’entrada del carrer Sant Joaquín. Com sempre els pares podran acompanyar als nens a l’escola Fray Luis de León i serà allà on se’ls lliurarà en finalitzar l’activitat. S’ha d’indicar clarament en el full d’inscripció si es vol fer ús del servei d’acollda. L’abonament total del servei es realitzarà d’una sola vegada i a l’inici del curs.

1.2.- Escola de Karate-do “Shotokan”

Objectius: Millorar la formació integral dels nens a través de l’esport.
Participants: Aquesta activitat està dirigida per a nens i nenes de primer de primària fins quart de l’ESO. Excepcionalment i segons el criteri del Sensei poden inscriure’s nens i nenes de P5 a aquesta activitat. Serà el Sensei qui avaluï les capacitats del nen o la nena per seguir l’activitat.
Horari i Lloc: Pati cobert de l’escola. Dilluns i dimecres de 17’15 a 18’15 hores. És possible que aquest horari pugui ser modificat o ampliat a petició del Sensei i previ consens amb les famílies. En el cas que el nombre de noves sol·licituds d’inscripció superi el nombre de places disponibles, crearem un nou grup de iniciació els Dimarts i Dijous de 17’15 a 18’15 hores. S’avisarà amb temps.
Durada: Octubre 2017 – Maig 2018
Preu: 240€/any (soci) – 280€/any (no soci)
Observacions: El Sensei indicarà com és la roba apropiada per al desenvolupament de l’activitat, i facilitarà l’adquisició del mateix a qui li interessi. En finalitzar el curs es realitzarà una prova de nivell, que inclou unes taxes, el Sensei informarà de tot això. Durant l’exhibició de final de curs, l’AMPA farà lliurament dels nous cinturons als nens i nenes que superin la prova.

1.3.- Escola de Ball Modern

Objectius: Millorar la formació integral dels nens a través de l’esport. Aprendre diferents tipus de balls i de coreografies musicals. Psicomotricitat: sentit de l’equilibri, visió espaial i agudesa visual
Participants: Aquesta activitat està dirigida principalment per a nens i nenes a partir de P5, excepcionalment s’admetran nens i nenes de P4. Serà la monitora qui avaluï les capacitats del nen o la nena per seguir l’activitat.
Horari i Lloc: Dimarts i dijous de 17’15 a 18’15 hores
Durada: Octubre 2017 – Maig 2018
Preu: 165€/any (soci) – 205€/any (no soci)
Observacions: Els participants han de portar roba còmoda i calçat esportiu.

2.- APRENENTATGE D’IDIOMES

2.1.- Manualitats en Anglès

Objectius: Aprendre a expressar-se mitjançant el dibuix, les formes i els colors, també amb la música, el ball i les cançons en l’anglès como a fil conductor.
Participants: Aquesta activitat està dirigida principalment per a nenes i nens a partir de P4.
Horari i Lloc: Dilluns i dimecres de 17’15 a 18’15 hores
Durada: Octubre 2017 – Maig 2018
Preu: 165€/any (soci) – 205€/any (no soci)
Observacions: És recomanable que els nens portin bata, no és necessari que sigui la de l’escola.

2.2.- Kids&Us – School of English

Objectius: Educació en valors i aprenentatge d’idiomes mitjançant la metodologia de Kids&Us.
Participants: Grups reduïts, mínim 5 màxim 8 nens i nenes. Actualment disposem dels següents grups a partir de P3: SAM, EMMA, OLIVER, MARCIA, PAM&PAUL.
Horari i Lloc: 1 hora a la setmana de 14 a 15 hores
Matrícula: Socis 0€ / no socis 40€
Preu material: 67€ Preu: 177€ (trimestre) (59€/mes)
Durada: Octubre 2017 – Juny 2018 (En funció del calendari i sessions realitzades)

2.3.- Speaking English

Objectius: Desenvolupar la comunicació i la fluïdesa de la parla anglesa.
Participants: Grups reduïts, a partir de 5è de primària. Els grups es formaran en funció del nombre d’inscripcions i edat. Actualment tenim dos grups oberts, dimarts i dijous, però la configuració final depèn de la disponibilitat de l’auxiliar de conversa.
Horari i Lloc: 1 hora a la setmana de 17’15 a 18’15 hores.
Durada: Octubre 2017 – Juny 2018 (En funció del calendari i sessions realitzades)
Preu: Encara per confirmar

3.- ACTIVITATS CULTURALS

3.1.- TEATRING amb Àngel Asensio

Objectius: Educació en valors a través del joc teatral, proporcionar als nois i noies un espai lúdic i segur on expressar les seves emocions, fomentar la creativitat, activar la imaginació, potenciar la socialització, la tolerància i la cooperació.
Participants: Poden inscriure’s nens i nenes a partir de cinquè de primària fins a quart de l’ESO. Grups reduïts de 8 a 10.
Horari i Lloc: 1 dia a la setmana, actualment disposem de dos grups els Dimarts i Dimecres de 17’15 a 18’45 hores..
Durada: Octubre 2017 – Maig 2018
Matrícula: Socis 0€ / no socis 40€
Preu: 240€/any

4.- NOVES TECNOLOGIES

4.1.- Robòtica I – PETITS CIENTIFICS

Objectius: Educació en valors i aprenentatge. Resolució de problemes. Treball en equip. Innovació. Comunicació. Creativitat.
Participants: Grups reduïts, mínim 8 màxim 10 nens i nenes de tercer i quart de primària.
Horari i Lloc: Dijous de 17’15 a 18’45 hores
Durada: Octubre 2017 – Maig 2018
Matricula: Socis 0€ / no socis 40€
Preu: 40€/mes

4.2.- Robòtica II – PETITS ENGINYERS

Objectius: Educació en valors i aprenentatge. Resolució de problemes. Treball en equip. Innovació. Comunicació. Creativitat.
Participants: Grups reduïts, mínim 8 màxim 10 nens i nenes de cinquè a quart de l’ESO.
Horari i Lloc: dimarts de 17’15 a 18’45 hores
Durada: Octubre 2017 – Maig 2018
Matricula: Socis 0€ / no socis 40€
Preu: 40€/mes