Benvolgudes famílies, aquesta serà la meva última assemblea a la qual assistiré com a president de l’associació. No és per falta de ganes, ni d’il·lusió, però crec que ha arribat el moment d’una renovació al capdavant de l’AMPA.

Durant els darrers quatre anys, la junta de l’AMPA FEDAC Santa Coloma, ha centrat tots els seus esforços, no sense alguna que altra dificultat, a reconstruir un AMPA més oberta a la participació de les famílies, solidària i transparent. Amb nous espais de diàleg i de comunicació. Hem “professionalitzat” les activitats coescolars que s’ofereixen des de l’AMPA i sistematitzat els processos de gestió econòmica i administrativa de la mateixa. Oferim activitats puntuals, no solament per als nens, sinó també per als pares, hem portat la festa de fi de curs a la nostra ciutat i participem activament en els diversos projectes de l’escola.

Tenim un AMPA que funciona, que es mou, però ens fa falta un reconeixement explícit, tant dins com fora del nostre entorn. Som un grup de famílies que no només volem fer coses, sinó que les fem i quan les fem, les fem bé, i només per això, ens hem de felicitar tots i donar-ho a conèixer.

No puc acabar aquesta carta sense donar les gràcies a tots els que m’heu ajudat en aquests quatre anys, als meus companys de junta, les famílies de l’AMPA, la direcció i titularitat de l’escola.

Us podeu descarregar la Memòria d’activitats des d’aquí

César Iván López Herrera
President AMPA FEDAC Santa Coloma