Ets un autónom?

 Qui som?
L’AMPA FEDAC Santa Coloma és una associació sense ànim de lucre, constituïda per les famílies que tenen als seus fills estudiant a l’escola FEDAC Santa Coloma “Sagrat Cor” situada en ple centre comercial de Santa Coloma de Gramenet. En l’actualitat formem part d’ella més de 350 famílies.

 Quin és el nostre objectiu?
Amb la creació d’aquest carnet ens hem proposat aconseguir que les nostres famílies associades puguin reduir les seves despeses diàries mitjançant descomptes en productes i promocions, i al mateix temps, contribuir a ser part de la solució en la problemàtica actual a través del foment del comerç local de Santa Coloma de Gramenet.

 Què oferim?
En primer lloc passaries a formar part de la gran família dels «Amics de l’AMPA», el nom de la teva empresa, adreça, pàgina web i tipus de descompte apareixeria en el directori de la nostra web.

En segon lloc, en el cas que ens proposéssiu alguna promoció especial per a les famílies de l’AMPA, nosaltres faríem difusió de la mateixa a través de la nostra web com a notícia destacada, campanya en xarxes socials i mailing entre les families associades

 Què us demanem?
Una cosa molt senzilla, que passeu a formar part de la nostra gran família de «Amics de l’AMPA» .
Per això pots posar-te en contacte a través del nostre email ampafedacsantacoloma@gmail.com


Pensem que això us pot interessar, i per aquest motiu us convidem a participar en la nostra iniciativa, envia’ns un email a ampafedacsantacoloma@gmail.com o emplena el formulari de contacte

 

FORMULARI DE CONTACTE

Nota: * = camps obligatoris

Nom*

Cognoms*

Nom de l'empresa*

Direcció electrònica*

Assumpte

Dades de la proposta