Carnestoltes 2016. Nota informativa

ladiscodelsfaraonscut

 

Faraons!!!!!

Aquest any som la Comparsa nº 13

CONCENTRACIÓ
A les 17’30 hores a la Plaça del Rellotge. Heu de buscar el cartell que indiqui el nombre de la nostra comparsa. Sabem que hi ha altres comparses egípcies, però la genuïna és la nº 13.

RECORRIDO
Sortida 17’30 – Plaça del Rellotge,
C. Mn. Jacint Verdaguer,
C. Sant Just,
Av. Generalitat ,
Arribada 19’30 – Plaça de la Vila

ORGANITZACIÓ

[mks_icon icon=”fa-lightbulb-o” color=”#000000″ type=”fa”] Dues normes bàsiques, sentit comú i prudència. Durant tot el recorregut hi ha persones responsables de l’organització (TANIT) a part de la policia local i els serveis sanitaris, davant qualsevol incidència són ells els que poden ajudar-nos. L’AMPA està també per a qualsevol tema que pugui sorgir, portarem les nostres identificacions.

Molt important. Per motius de seguretat i per evitar accidents ens demanen extremar la precaució amb els nens. Els nens no poden anar sols i els seus acompanyants han d’anar disfressats. No fumar, però sobretot, està completament prohibit consumir begudes alcohòliques durant el recorregut. Podem ser sancionats i expulsats.

Si necessites polseres identificatives per als nens, demana-les a l’AMPA el mateix dia de la desfilada.

A l’hora de distribuir-nos en la comparsa, tenim dos vehicles, darrere el primer aniran els majors sempre més “fiesteros”, darrere del segon els nens (infantil i cicle inicial) una mica més tranquils, però no gaire, amb els carros, etc.

Insisteixo apliqueu el sentit comú, aneu amb calma però a bon ritme, no anem sols i hem de facilitar el treball a l’organització i col·laborar amb la resta de comparses que van darrere.

Durant el recorregut els jutges estaran atents al desenvolupament de la nostra desfilada i en finalitzar el nostre ball a la Plaça de la Vila hem d’evacuar el més ràpidament possible.

Així que ja sabeu, gaudiu al màxim del dia, i recordeu que som de l’AMPA FEDAC Santa Coloma.

La disco dels faraons

També et pot interessar...

Comments are closed.