Benvolgudes famílies.

Com sabeu, enguany no hem volgut pasar les quotes de coescolars mitjançant càrrec en compte donat que un canvi sobtat i no comunitat per part de Banc Sabadell generava unes comissions exorbitants. Immediatament ens vam posar fil a l’agulla per corregir la situació i vam buscar una Entitat Financera que fos mes raonable i aprofitant l’avinentesa que fos una miqueta mes propera als valors que com a associació sense ànim de lucre tenim. Finalment vam decidir, per unanimitat, que aquesta nova entitat fos Caixa d’enginyers, concretament en la oficina situada a Carrer de Potosí, 22, 08030 Barcelona. 

El compte es: ES88 3025 0009 6114 0007 7817.

Aquest compte ja es operatiu i, en endavant, totes les operacions les farem a traves d’ell.

Això te com a conseqüència la cancel·lació de l’anterior comte que teníem amb Banc Sabadell que deixarà de ser operatiu definitivament, el proper 31 de maig de 2019.

Una abraçada!

AMPA FEDAC Santa Coloma

 

 

Estimadas familias.

Como sabéis, este año no hemos querido pasar las cuotas de coescolares mediante cargo en cuenta, dado que un cambio repentino y no comunicado por parte de Banco Sabadell generaba unas comisiones exorbitantes. Inmediatamente nos pusimos manos a la obra para corregir la situación y buscamos una Entidad Financiera que fuera más razonable y aprovechando la ocasión que fuera un poquito más cercana a los valores que como asociación sin ánimo de lucro tenemos. Finalmente, decidimos por unanimidad, que esta nueva entidad fuera Caja de ingenieros, concretamente a través de la oficina situada en Calle de Potosí, 22, 08030 Barcelona.

La cuenta es: ES88 3025 0009 6114 0007 7817.

Esta cuenta ya está operativa y, en adelante, todas las operaciones las haremos a través de ella.

Esto tiene como consecuencia la cancelación de la anterior cuenta que teníamos con Banco Sabadell, que dejará de ser operativa definitivamente, el próximo 31 de mayo de 2019

¡Un abrazo!

AMPA FEDAC Santa Coloma 

Plaça Sagarra 10, 08922 Santa Coloma de Gramenet

ampafedacsantacoloma@gmail.com

Web:          www.ampafedacsantacoloma.org

Facebook:  @AMPA.FEDAC.Santa.Coloma

Twitter:      @AMPAFEDACSC

Instagram: @ampafedacsc