1.- Què és l’AMPA FEDAC Santa Coloma ?
L’AMPA és una associació sense ànim de lucre, que es regeix per uns estatuts propis i que està constituïda per les mares i els pares amb fills estudiant en l’escola. La inscripció és voluntària i es pot ser associat durant el temps en què els fills romanguin en el Centre.

2.- Para què serveix l’AMPA?
En general l’AMPA acostuma a identificar-se amb les activitats extraescolars i esdeveniments lúdics que s’organitzen al llarg del curs, però l’AMPA és una mica més.

L’AMPA és el punt de partida des del qual fomentar la participació dels pares d’alumnes en la gestió del col·legi i el Consell Escolar. És el vehicle natural per transmetre les inquietuds dels pares a l’equip directiu i educatiu del centre. A més de proposar i realitzar activitats de caràcter educatiu, esportiu, social i cultural que reforcin els valors i objectius del projecte educatiu de l’escola.

3.- Per què hauria d’associar-me?
Els Pares i Mares devem tenir una actitud activa, mai passiva. L’AMPA és un lloc obert a la participació democràtica i representativa de tots els pares d’alumnes de l’escola amb la finalitat de col·laborar en el seu bon funcionament.

Que la nostra escola sigui una gran escola és tasca de tots, i per això us animem a participar i col·laborar amb l’AMPA. L’AMPA és un patrimoni comú, que funciona gràcies el nostre esforç i que arribarà fins a on desitgem, aquest es el motiu fonamental pel qual pensem que tots els Pares i Mares haurien d’associar-se.

 

www.ampafedacsantacoloma.org
ampafedacsantacoloma@gmail.com
www.facebook.com/AMPA.FEDAC.Santa.Coloma
Twitter:@AMPAFEDACSC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *