Dia escolar de la NO-violència i la Pau

Benvolgudes famílies, avui celebrem el dia escolar de la NO-violència i la Pau, per aquest motiu l’escola realitza una sèrie d’actes tant fora com a dins de l’escola:

“Benvolgudes famílies:

S’apropa el dia de la pau, que com sabeu es celebra sempre el dia 30 de gener. Enguany, com l’any passat el celebrarem amb un cercavila pels carrers del voltant de l’escola i el finalitzarem amb un petit acte a la Plaça de la Vila. Hi sou tots convidats i us adjuntem unes informacions en l’arxiu adjunt.

Tanmateix, volem convidar-vos a quedar-vos a l’escola després de l’acte, sobre les 17:00 h, a realitzar plegats una acció més íntima en record de tots els refugiats que han fugit del seu país per causa de la guerra. Portarem a terme una encesa d’espelmes i una breu meditació plegats amb tot el professorat i comunitat educativa del centre.

NO FALTEU. US HI ESPEREM!!!!

Equip Directiu – Claustre de Professors/es i mestres del centre”


Ja pots venir a recollir la teva disfressa. Carnestoltes 2017

Els dies proposats per la Comissió de Carnestoltes per a la recollida de les disfresses són els següents:

Els dies 23, 24, 25 i 26 de gener de 17’15 a 18’15 hores

MOLT IMPORTANT

– És necessari disposar del comprovant de pagament de la disfressa, en cas contrari no es podrà lliurar fins que no s’hagin repartit totes les disfresses.
– Es pot recollir la disfressa en nom d’una altra família, sempre que es porti el comprovant del pagament i sempre sota la seva responsabilitat.
– Una vegada lliurada la disfressa i verificat en el mateix moment que el seu contingut és correcte, tant la Comissió de Carnestoltes com l’AMPA FEDAC Santa Coloma no es fa responsable de qualsevol incidència que es pugui produir.

MOLT IMPORTANT i MOLT IMPORTANT

– No ho deixeu per a l’últim dia.


Us recordem que el termini d’inscripció per a les activitats coescolars que organitza l’AMPA FEDAC Santa Coloma va finalitzar el dia 30 de setembre de 2016

Benvolgudes famílies, us recordem que el termini d’inscripció per a les activitats coescolars que organitza l’AMPA FEDAC Santa Coloma va finalitzar el dia 30 de setembre de 2016.

A partir d’aquest moment s’han realitzat canvis d’activitat i admissions fins tancar els grups.

Els grups estan tancats.