Calendari mes de desembre activitats coescolars

Benvolgudes famílies, amb motiu de les diferents activitats que es realitzaran a l’escola durant el mes de desembre, les activitats coescolars quedaran suspeses els següents dies:

Fubol Sala: 14 i 19 de desembre
Karate: 14 i 19 de desembre
Manualitats amb anglès: 14 i 19 de desembre
Escola de Ball: 15 de desembre

Recordeu que com a dies festius tenim el 6, 8 i 9 de desembre i que les vacances comencen el dia 22 de desembre.

Una cordial salutació


Obrim el període d’inscripció CARNESTOLTES 2017

cartell_carnestoltes_17

Benvolgudes famílies,

Si vols fer l’indi amb nosaltres, pots inscriure’t a la nostra rúa de carnestoltes els dies 28, 29, 30 de novembre i 1 de desembre de 17 a 18’30 hores.

Preus:
Famílies associades a l’AMPA FEDAC Santa Coloma
Home: 18€ / Dona: 16€ / Nen: 14€ / Nena: 13€

Famílies NO associades a l’AMPA FEDAC Santa Coloma
Home/Dona/Nen/Nena: 25€

· El preu de la disfressa ja inclou el cost de la inscripció, que aquest any és de 3€. Recordeu que amb la inscripció paguem el lloguer dels vehicles, el lloguer dels generadors elèctrics, la decoració i la il·luminació.

· El mateix dia de la inscripció estaran exposats les disfresses i es podran provar.

+ Informació: carnestoltes.ampafedacsc@gmail.com

Comissió de Carnestoltes 2017


Conferències: ‘Veus, Dones, Refugiades. La situació de les dones refugiades a Jordània i al Líban”

L’Associació Catalana per la Pau (ACP) coorganitza del 24 al 28 de novembre una sèrie de conferències a diferents poblacions del territori català, amb l’objectiu de donar a conèixer la realitat que viuen les persones refugiades a Jordània i el Líban i, de manera especial, com afecta el refugi a la població femenina desplaçada.

Les conferències comptaran amb la intervenció de Layla Hamarneh, directora de projectes de Arab Women Organization (AWO) a Jordània; i Khadije El Husaini, secretària general de la Lliga dels Drets de la Dona al Líban (LLWR). Ambdues són activistes reconegudes per la seva defensa dels drets de les dones i tenen una llarga experiència en la participació en associacions i xarxes de dones als seus països.

L’acció s’emmarca en la campanya que l’ACP va engegar fa uns mesos amb la finalitat de proporcionar ajuda humanitària urgent a les persones que arriben refugiades a Jordània i el Líban, i en la qual hi col·laboren també la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO i l’Associació Catalunya-Líban, amb el suport del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i de diferents ajuntaments catalans.

invitacio_santacoloma

Font: http://www.acpau.org/

XLV CAMPIONAT DE CROS ESCOLAR ANTONIO AMORÓS

Benvolgudes famílies, el diumenge se celebra el XLV CAMPIONAT DE CROS ESCOLAR ANTONIO AMORÓS i com cada any, l’AMPA FEDAC Santa Coloma està al costat dels nostres esportistes.

Si no hi ha canvis d’última hora estarem en les pistes amb la nostra carpa, just darrere de les graderies.

Per a tots els participants de l’escola tindrem un petit refrigeri, mandarina, plàtan i aigua “cortesia de l’AMPA”, i per als nostres associats inscrits a la competició, i que ho facin només per la nostra escola, tindran a més un obsequi i unes llaminadures, així que en finalitzar la carrera recordar-vos de passar per la nostra carpa.

Us esperem!

Una cordial salutació


BURUMBA Moda

Estem en ratxa, una nova amiga s’incorpora a la nostra iniciativa del carnet de l’AMPA, en aquesta ocasió es tracta de BURUMBA Moda, ens ofereix, presentant el carnet de l’AMPA FEDAC Santa Coloma un 15% en tots els articles excepte altres ofertes i promocions que estiguin vigents.

[+] Info:  http://www.ampafedacsantacoloma.org/carnetampa/


Assemblea General Ordinària curs 2016-2017

Benvolgudes famílies, ahir a la tarda es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de l’AMPA FEDAC Santa Cóloma. Us deixem amb la presentació en vídeo de la Memòria d’activitats i un resum de la memòria econòmica*.

* Si algun soci desitja consultar la memòria econòmica
ha de concertar una cita a través de 
l’email
ampafedacsantacoloma@gmail i se li donarà dia i hora.