XXVIII Trobada Families AMPA FEDAC Santa Coloma 2015-2016 en imatges

Benvolgudes famílies, us deixem les fotos que ens han fet arribar algunes de les famílies que van assistir a la XXVIII Trobada de Famílies de l’AMPA FEDAC Santa Coloma, que més es pot dir, les imatges ho diuen tot….

Amb això ens acomiadem fins al curs que ve, encara queden coses per fer i ho farem, però d’una manera més pausada. Per a qualsevol cosa ja sabeu, per email ampafedacsantacoloma@gmail.com


Un fi de curs amb bon ritme al costat de la coescolar de ball modern

Les noies de la coescolar de ball modern, ens van regalar una petita/gran actuació per celebrar el fi de curs. Volem donar les gràcies a tots els familiars i amics que ens van acompanyar aquest dia, però sobretot a l’Anna Siurana pel treball fet. Bones vacances i ens veiem a la tornada.

Finalment, si us voleu descarregar el catàleg d’activitats coescolares del curs 2016-2017, aquí


Fi de curs activitats coescolars esportives 2015-2016 en imatges

Benvolgudes famílies, el dia 29 de maig vam celebrar el Final de curs de les activitats coescolars esportives que organitza l’AMPA FEDAC Santa Coloma. La matinal esportiva es va desemvolupar en un gran ambient, els nens van gaudir en veure’s en un entorn diferent, i al veure vostres cares sonrients, pensem que també vosaltres vau gaudir d’un bon matí.

Us deixem algunes fotografies del dia. Una salutació i fins al curs que ve.

Finalment, si us voleu descarregar el catàleg d’activitats coescolares del curs 2016-2017, aquí


Bones vacances i fins al curs que ve: Manualitats en Anglès

Durant la setmana passada els nens i nenes de la coescolar de Manualitats en Anglès vam celebrar amb les famílies, amics i professors el darrer dia de l’activitat abans de les vacances d’estiu. Es van viure moments molt divertits, els nens i nenes van tenir l’oportunitat d’ensenyar allò que han estat fent durant el curs.

L’AMPA FEDAC Santa Coloma vol felicitar a la nostra teacher, María Fabián (Manualitats en Inglés)  pel seu treball i agrair a les famílies la confiança dipositada en nosaltres.

dav

Us deixem un enllaç al vídeo

Finalment, si us voleu descarregar el catàleg d’activitats coescolares del curs 2016-2017, aquí


Felicitats! Aleix, Miquel i Ferran

Benvolgudes famílies, volem felicitar a l’Aleix, el Miquel i el Ferran de Primer de l’ESO de la nostra escola per haver aconseguit el Subcampionat de Catalunya A1 al costat del seu equip del Preinfantil Masculí Gramenet BC.

Coneixent de primera mà la trajectòria de l’equip, és el millor final d’una temporada ple d’esforços i sacrificis, un subcampionat amb sabor a campionat.

A part felicitar als jugadors, també hem de felicitar a les seves famílies, sense el seu suport no haurien arribat fins a on han arribat i segur que això és només el principi.

De tot cor, moltes felicitats
AMPA FEDAC Santa Coloma

05eb71c3-22ce-4737-9efe-44645ba8b58c 709a4dec-34c0-4058-bfcb-a393d4c0fb93


XXVIII Trobada de Famílies del AMPA FEDAC Santa Coloma.

Horario y plan del día.

9’30 a 10 horas – Registro, identificación, entrega de pulseras (Ginkana/Piscina) y asignación de grupos
10 a 13 horas – Gimkana / Torneo deportivo (Según grupo y turnos)
13 a 16 horas – Comida según turnos
16 a 17 horas – Master Class de ZUMBA
17 a 18 horas – Merienda niños / Entrega de trofeos / Sorteo de 2 paletas ibéricas, 1 lote de 1/2 queso botella de vino , 1 lote de lomo y botella de vino.
18 horas – Despedida y fin de fiesta

La piscina abrirá a las 11 horas y cerrará a las 17’30 horas