Carnestoltes 2016

RECORDEU: Dia 1 de desembre de 2015, últim dia per a la reserva de la disfressa i la inscripció per a la nostra comparsa de carnestoltes 2016. Passat aquest dia, no s’admetran més reserves ja que la comanda ha de realitzar-se el 2 de desembre si volem que la comanda arribi puntual.

 


Un cap de setmana “completito”

Hem tingut un cap de setmana “completito” pel que fa a activitats esportives, el dissabte al matí es va celebrar la Segona Master Class de Zumba a càrrec d’Ana Maria Griñón. Un matí fred que a poc a poc es va anar escalfant a ritme swing, samba, cumbia, batucada, etc. Vull agrair la vostra participació, i us esperem en la propera.

ft_ZUMBA_28
L’endemà, l’AMPA va acompanyar als nostres esportistes de l’escola FEDAC Santa Coloma durant la celebració del XLIV Cros Amoròs en el camp d’Atletisme de la nostra ciutat. A primera hora ja estàvem en les pistes d’atletisme col·locant la nostra carpa en un lloc privilegiat, molt a prop de la meta i enfront dels podiums, pel que vam tenir l’oportunitat de veure a tots els nostres campions. Un matí emocionant amb uns esportistes que ho mereixen tot. Moltes felicitats!

ft_cros_15 Durant la jornada, vam compartir la nostra taula amb els nois i noies que venien samarretes commemoratives dels 50 d’anys d’atletisme en Santa Coloma. Una gran oportunitat per conèixer alguns dels esportistes històrics de l’atletisme de la nostra ciutat.


CAMPIONAT DE CROSS ESCOLAR ANTONIO AMORÓS

Recordeu que aquest diumenge dia 29 estarem, com cada any, en el CAMPIONAT DE CROSS ESCOLAR ANTONIO AMORÓS que organitza la UCA. Com sempre al costat dels esportistes que s’inscriuen a través de l’escola FEDAC Santa Coloma.

Posarem la nostra carpa i en finalitzar cada carrera, farem lliurament d’un refrigeri (fruita i aigua) a tots els participants de la nostra escola i un petit obsequi pels quals siguin de l’AMPA.

Nota: En tractar-se d’una activitat en la qual les inscripcions es realitzen a través de l’escola FEDAC Santa Coloma, només atendrem als participants inscrits a través de l’escola FEDAC Santa Coloma


El hiperparentismo o los Padres helicóptero

padres_helicopteroMarta fue muy buena estudiante y ahora es una eficaz interventora en un pueblo de Málaga. Vivió con angustia los problemas de su hija Carla, novios y exámenes, al estudiar en una universidad privada en Madrid. Cuando ya la tuvo en casa, con cierto sentimiento de culpa por haberla sacado de un centro de élite, tomó las riendas y eso significó impostar la voz de su hija en llamadas a la universidad para tramitar el traslado de matrícula y las convalidaciones.

Marta no es un ave exótica en el universo de los padres profesionales. En Estados Unidos ya hay varias universidades que han publicado guías para tratar con este tipo de padres que se presentan a la revisión de exámenes de sus hijos. Lo explica un estudio sobre Padres helicóptero: un examen sobre los efectos del hiperparentismo en los universitarios, de la Universidad de California en Fresno. Empieza a pasar aquí: «Muchos alumnos me dicen que han sido sus padres quienes han rellenado los impresos, explica Teresa, profesora universitaria. Los hay que, en el Bachillerato, compran pinganillos para copiar en los exámenes. Continue reading


DJ Skynain

Una de les coses que més ens agrada fer des de l’AMPA és compartir aquelles iniciatives ja siguin individuals o col·lectives en el qual participen els nois i noies de la nostra escola. En aquesta ocasió es tracta de Roger Elias Santos més conegut per DJ Skynain, li descobrim amb la seva taula de mescles i el seu portàtil, i va ser un gran descobriment, però encara més ho va ser conèixer el seu treball.

Com ell mateix diu, va construint la seva música, però amb l’entusiasme amb el qual ho explica penso que no es tracta només d’una afició.

Pots seguir-ho en https://soundcloud.com/roger-elias-santos i donar-li molts likes


Carnaval 2016

Bon dia! El día 19 de noviembre finalizó el plazo para la reserva de disfraces y la inscripción para poder participar en la comparsa del carnaval 2016. Desde entonces hasta hoy nos han llegado peticiones para volver a abrir un nuevo plazo de inscripción. Hemos hablado con el proveedor, calendario en mano, y nos ha garantizado que si se hace el pedido el día 2 de diciembre llegará a tiempo. Teniendo en cuenta este compromiso y que muchas familias que siempre han participado en nuestra comparsa no han podido inscribirse a tiempo, la comisión de carnaval ha decidido que el dia 1 de diciembre por la tarde, de 17’15 a 18’30 se pueda realizar la reserva y la inscripción.

Apúntatelo en la agenda:

1 de diciembre de 17’15 a 18’30 horas