Comunicado AMPA FEDAC Santa Coloma

Queridas familias

En relación a los comentarios malintencionados que se han vertido en contra del AMPA FEDAC Santa Coloma a raíz de la organización del Sorteo Solidario celebrado el día 19 de mayo de 2015, la Junta del AMPA FEDAC Santa Coloma desea realizar las siguientes puntualizaciones:

1º Que el AMPA FEDAC Santa Coloma se define como una asociación sin ánimo de lucro, tal y como aparece reflejado en el artículo primero de nuestros estatutos.

2º Que la organización del Sorteo Solidario tenía un único objetivo,  la recaudación de fondos para el proyecto solidario CRAE Mare de Déu del Roser (Puig d’Olena).

3º Que el AMPA FEDAC Santa Coloma ha actuado en todo momento de buena fe y con total transparencia.

4º  Que la definición del sorteo, método, procedimiento y composición del premio están recogidas en las “Bases i condicions del sorteig solidari” que fueron accesibles a través de la web del AMPA FEDAC Santa Coloma, durante el periodo en el que el sorteo estuvo vigente y son de obligado cumplimiento.

Hechas estas puntualizaciones, la junta del AMPA FEDAC Santa Coloma no puede hacer otra cosa más que lamentar y pedir disculpas a aquellos que hayan podido sentirse defraudados en sus aspiraciones personales, al margen del propio hecho de participar y contribuir en un acto solidario organizado por el AMPA FEDAC Santa Coloma.

Hemos confiado y seguimos confiando en la solidaridad de las familias que forman parte del AMPA FEDAC Santa Coloma. Familias que en su mayoría comprenden y comparten los fines del sorteo, que saben del esfuerzo y el tiempo que supone organizar algo como esto. Gracias a todo este esfuerzo se han podido recaudar 615€ producto de la venta de los  1230 números, que no es poco. Todo este dinero se entregará íntegramente al CRAE Mare de Déu del Roser (Puig d’Olena).

Para los que han puesto en duda nuestra integridad o simplemente han tratado de ensombrecer nuestra labor, informarles que como todos los años, los premios no entregados se sortearán el día 7 de Junio durante la fiesta de Fin de Curso, del modo que se explicará a su debido tiempo.

No queremos terminar este agridulce comunicado sin agradecer las muestras de apoyo, solidaridad y reconocimiento que muchas familias nos están dedicando en los últimos días, incluida la dirección de la escuela FEDAC Santa Coloma.

Por todo esto, muchas gracias.
AMPA FEDAC Santa Coloma


XXVII TROBADA AMPA FEDAC Santa Coloma

Benvolgudes famílies, el curs escolar finalitza i com cada any l’AMPA FEDAC Santa Coloma organitza la trobada anual de pares, mares i alumnes. És un moment esperat per molts en el qual la diversió i la germanor adquireixen el seu protagonisme.

Com cada any us volem oferir el millor fi de curs de l’història, i en aquesta ocasió comptarem amb la participació de CIRC DE JOCS, que ens portarà el seu TALLER DE CIRC, jugarem amb JOCS TRADICIONALS i farem una GINKANA FAMILIAR amb premis per a tots els socis de l’AMPA que participin i per la tarda sorteig i l’actuació de ROLEGUITA i BOQUERÓN que ens faran ballar amb música per a totes les edats.

Data: 7 de juny de 2015
Lloc: Carrer Mar Adriàtic, 12, Santa Perpètua de Mogoda, Barcelona (Parc de l’Aplec)

Pots anar pel teu compte o en autocar

Si vols anar en autocar:

Sortida amb autocar: 9:30 hores / S’informarà del lloc de sortida
Tornada amb autocar: 18:00 hores des del mateix parc
Preu autocar: Soci 5€ adult (els alumnes acompanyats per un adult tenen el viatge gratuït) / No soci 10€ per persona

  • Per a una millor organització, ens agradaria que ens confirméssiu la vostra assistència emplenant el formulari d’inscripció i lliurant-lo a la porteria, per email o als membres de l’AMPA abans del dimecres 3 de juny.
  • En el cas que el desplaçament es realitzi en autocar, és necessari comprar els bitllets amb antelació a l’AMPA, DIMARTS i DIJOUS de 17:00 a 18:00 hores, fins el dijous 4 de juny. (Les places son limitades)

+ informació ampafedacsantacoloma@gmail.com

Descarrega’t el full de inscripció


2n Concurs de Dibuix Castellers de Santa Coloma. Lliurament de premis.

El dissabte dia 16 de maig es van lliurar els premis del 2n Concurs de Dibuix Castellers de Santa Coloma per a Petits Artistes. Aquest certamen artístic s’emmarca en les celebracions del 30è aniversari de la Colla de Castellers, amb l’objectiu d’apropar el món casteller a les escoles, incentivant la creativitat. Durant la setmana anterior al lliurament dels premis es va fer una exposició de tots els treballs presentats i realment cridava l’atenció la qualitat i el nombre de treballs seleccionats de la nostra escola, la qual cosa ha de fer-nos sentir orgullosos.

Relació de tots els premiats de la nostra escola i segons categoria:

Categoría de 3 a 5 anys
1er premi: Martina S.
2n premi: Cristina S.

Categoria de 6 a 8 anys
3er premi: Rodrigo L.

Categoria de 9 a 12 anys
2n premi: Sergi M.

CFHrEQoWIAAyhSN

Font: Colla Castellers de Santa Coloma
Fotografia: 


Sessió informativa Kids&Us

logokids

L’AMPA FEDAC Santa Coloma ha arribat a un acord amb Kids&Us de Santa Coloma per oferir, dintre del nostre catàleg d’activitats coescolars, el seu mètode d’aprenentatge de la llengua anglesa entre els nens i les nenes de Educació Infantil i Cicle inicial de la nostra escola.

Amb la finalitat de donar a conèixer el funcionament del mateix, Kids&Us de Santa Coloma de Gramenet oferirà una sessió informativa el dimarts 26 de maig a les 18:00 hores a l’escola i a la qual volem convidar-vos.

Esperem que aquesta iniciativa, de la qual esperem un bon acolliment, sigui del vostre grat.

AMPA FEDAC Santa Coloma

+ info: http://www.ampafedacsantacoloma.org/?p=1942


L’última Màster Class del curs 2014-2015

El dissabte hem celebrat l’última sessió Màster Class de Zumba d’aquest curs 2014-2015. Hem passat una estona divertida, entre amics, practicant esport que és el que toca i ens agrada.

Volem agrair vostra participació, sempre diem el mateix, sense vosaltres res d’això té sentit. Per descomptat agrair a la instructora Ana María Griñón que ha aconseguit enganxar-nos a tots en això del ZUMBA i que esperem / desitgem comptar amb ella per al proper curs, finalment agrair també a l’Associació Infantil i Juvenil LLEURE FUTURGRAMA i al seu servei de monitoratge que han fet una gran labor amb els nostres petits.

Us deixem unes fotos d’aquest dia tan bonic, amb un final apetitós i refrescant.

ft_1_zumba


ft_2_zumba

El curs que ve, tornarem…

sabem que us agrada i això a nosaltres ens encanta.