Feliç any 2015

ft_bonany_2013

Benvolgudes famílies, un any que s’acaba i un altre any que comença.

Enrere deixem bons i no tan bons moments, dels primers hem gaudit i dels segons hem sortit enfortits, però de tots ells hem après una gran lliçó que la unitat de tots en la persecució d’un objectiu comú facilita el nostre treball en favor de la majoria.

Us desitgem un feliç any 2015, i que en la mesura del possible aconseguiu tots els vostres desitjos.

Junta AMPA FEDAC Santa Coloma


Loteria de Nadal

Bloterias_2014_peqenvolgudes famílies, per fi ens ha tocat alguna cosa en la Loteria de Nadal, almenys la terminació, val més això que res. Ens ha fet molta gràcia veure a les famílies més veteranes de l’escola, com se’ls dibuixava un lleu somriure en els seus rostres en recordar que feia molt temps que no tocava res,  així que un altre objectiu aconseguit, ens hem tret la mala sort del damunt i hem cridat a la bona sort.

Bromes a part, a la tornada de vacances, ja us informarem del procediment a seguir per a la devolució del reintegrament de la quantitat jugada en cada participació. Recordar-vos que els diners de les participacions no cobrades, es destinarà a les finalitats pròpies de l’associació.


Bon Nadal!!!!

Benvolgudes famílies, els nens i nenes que participen en les activitats coescolars organitzades per l’AMPA FEDAC Santa Coloma us desitgen un Bon Nadal i un pròsper any nou. Ens veiem a la tornada de vacances.

ball_nadal_2014 basquet_nadal_2014 coro_nadal_2014 ingles_nadal_2014 karate_nadal_2014

*Per motius metereológics no es va poder realitzar la sessió fotogràfica amb els nens del futbol sala.


Concert de Nadal 2014. Normes bàsiques.

Benvolgudes famílies, ens han fet arribar des de la direcció de l’escola i de l’Ajuntament una sèrie de normes bàsiques i d’obligat compliment per part de tots els assistents al Concert de Nadal 2014  que organitza l’escola FEDAC Santa Coloma.

Com sempre diem, el sentit comú seria la norma bàsica per excel·lència, però també és cert que en ocasions aquest és el menys comú dels sentits, per la qual cosa de tant en tant està bé que ens ho recordin, per si de cas.


NORMES D’ÚS DELS ESPECTADORS DEL TEATRE

1- Queda prohibit l’ús de telèfons mòbils durant les actuacions.
2- No es poden col·locar trípodes de càmeres enlloc.
3- L’usuari es compromet a no alterar l’ordre.
4- No és permesa l’entrada d’animals.
5- No es pot fumar.
6- A la sala no s’hi pot entrar amb begudes, menjar ni amb paraigües mullats. En cas de pluja es deixen en galledes al vestíbul d’entrada.
7- No es permet entrar a la sala amb cotxet de nadons, s’haurà de deixar al vestíbul. El teatre no es fa càrrec en cas de pèrdua.
8- En el cas que algun assistent a l’espectacle es desplaci en cadira de rodes o tingui dificultats d’accés per escales cal que ho comuniqui amb anterioritat i garantir a la persona l’accés sense dificultat.
9- No es permet aixecar-se de la butaca per fer fotos ni romandre dret als passadissos.


Des de l’AMPA només volem demanar-vos vostra col·laboració, aquest any disposem de seients numerats així que evitem les aglomeracions, respectem les indicacions que ens donin des de l’organització i sobretot, als nens que són els protagonistes de l’acte juntament amb els professors que han dedicat temps i treball, però sobretot molta il·lusió. Alguns membres de la junta col·laboraran amb l’organització del concert.


Manualitats en família. L’últim taller del any

Benvolgudes famílies, amb aquest taller es tanca un primer cicle de tallers de manualitats en família. En aquesta ocasió vam fer un petit Tió i un arbre de nadal amb material reciclat. No sabem perquè serà, però els nens i nenes estaven especialment inquiets, feliços i somrients… suposem que serà el Nadal. Com a mostra de tot això us deixem la tradicional foto de família.

Aprofitem l’ocasió per desitjar-vos unes bones festes i ens veiem en els propers tallers de manualitats en família!

ft_manualitats4D


Carnaval 2015: Tan sólo una aclaración

Sobre el tema del carnaval, tan sólo una aclaración.

El tema de este año es “escola de cuina”, debido a la mala situación económica por la que están pasando algunas familias que pertenecen a nuestra asociación se ha decidido reducir al máximo el coste del disfraz, dejándolo a dos elementos básicos y distintivos, un gorro de cocinero y un delantal, ambos elementos iran serigrafiados con el nombre defintivo de la comparsa, que nos identifica como pertenecientes a la misma, el precio es de 8€ socio, 12€ no socio.

A la vuelta de vacaciones os convocaremos para informaros de que elementos podemos añadir, como fabricarlos, que se os ocurre a vosotros a partir de lo que se haya propuesto…

Ya estamos diseñando la decoración de los vehiculos, pero sobretodo la coreografía que este año debe ser espectacular.

Nuestra intención es que sea una fiesta de todos y para todos y que la podamos celebrar dejando las preocupaciones a un lado, aunque sólo sea por unas horas.

Junta AMPA FEDAC Santa Coloma


Carnaval 2015

Queridas familias, como en años anteriores, la comparsa carnavalera del AMPA FEDAC Santa Coloma participará en el Carnaval 2015 que organiza el Ayuntamiento de Santa Coloma de Gramenet, con el tema: “Escola de Cuina“.

En esta ocasión, el disfraz consistirá de dos elementos básicos que deben distinguirnos, un gorro de cocinero estilo francés ajustable con belcro y un mandil de cocinero en color blanco que irá serigrafiado con el logo del AMPA y  el nombre de la comparsa.  Ambos elementos son de sólo una talla y unisex. A los niños se les puede arreglar según sea necesario.

El precio de la inscripción para los socios es de 8€ por persona y de 12€ para los no socios.
[Con el pago de esta inscripción, además del gorro de cocinero y el mandil serigrafiado, se trata de reducir en parte el gasto del alquiler de vehículos, alquiler de generadores, gasolina, decoración de vehículos e instalación del sonido, etc.]

IMPORTANTE: [Se considera persona socia a todos los miembros de la familia inscrita en el AMPA incluidos los hermanos que por motivos de edad no están inscritos en la escuela, el resto son considerados NO SOCIOS] [Todos los niños deben ir acompañados de un adulto disfrazado del tema de la comparsa, los niños que vayan solos deben inscribirse presentando la autorización de padre/madre o tutor legal]

De momento estas son las fechas para realizar la inscripción, 9, 10 y 11 de Diciembre. Anunciaremos otras fechas según disponibilidad.

Es importante realizar la inscripción lo antes posible ya que debemos hacer el pedido y tenemos el tiempo muy justo.

Seguiremos informando