II Master Class de Zumba a l’escola

Avui hem realitzat la segona Master Class de Zumba a l’escola FEDAC Santa Coloma organitzada per l’AMPA. Encara que el temps no ens ha ajudat, hem pogut realitzar l’activitat sense cap problema al pati cobert.

Volem agrair a tots la vostra assistència, esforç i suport. També agrair a la instructora Ana María Griñón per la seva col·laboració i professionalitat, també a la monitora de FuturGrama Associació Encarna Tejada per les seves atencions envers els nens.

I com a mostra de tot això, us deixem la nostra tradicional foto de família

ft_zumba_29_11_14

Posem data límit per a la compra de les participacions de nadal , 11 de desembre 2014

No deixis escapar l’oportunitat de demanar un desig i complir els teus somnis mitjançant la compra d’aquestes participacions.

Les participacions es poden adquirir directament l’AMPA FEDAC Santa Coloma, els dimarts en horari d’atenció al soci de 17’15 a 18’30 o en la papereria Alfil.be del carrer Sant Ramón nº 7.

Per només 5 euros*, a més de la possibilitat de guanyar la grossa de nadal, col·labores amb l’AMPA FEDAC Santa Coloma en totes les seves iniciatives i projectes culturals, esportius i educatius. Anima’t i participa.

(*) Preu de la participació 5€. Jugues 4,20€ del sorteig. 0,80 cèntims restants són el donatiu. En cas de ser agraciats amb algun premi, el pagament es farà després de pagar la part corresponent a hisenda.

loterias_2014


Resultats eleccions Consell Escolar sector: Pares d’alumnes

Amb una participació menor de l’esperada, tenint en compte la importància del que avui es votava, els resultats han estat els següents:

· Elisabet Vilella Caballería, 37 vots
· María Ángeles Aranda Navarro, 25 vots
· 1 vot nul

En conseqüència, ha estat triat com a representant dels pares i les mares de l’escola FEDAC Santa Coloma en el Consell Escolar a Elisabet Vilella Caballería.

La junta directiva de l’AMPA FEDAC Santa Coloma vol donar l’enhorabona a Elisabet Vilella Caballería i desitjar-li molta sort.


26N – Eleccions al Consell Escolar

El dia 26 de Novembre es celebraran les eleccions al Consell Escolar

El Consell Escolar és l’espai de participació determinant que tenen les famílies per intervenir en la gestió, funcionament i govern del centre educatiu. Perquè els pares i mares tenim veu i vot per decidir l’escola que volen per als seus fills i filles. Perquè els consells escolars són l’òrgan amb representants de tota la comunitat educativa.

Necessiteu més motius per participar a les eleccions ?

Les candidates a representar les famílies són:

 

ELISABET VILELLA CABALLERIA
mare de l’alumne Sergi Mayor Vilella de 4t de primària

MARIA ANGELES ARANDA NAVARRO
mare de l’alumna Irene Pérez Aranda de 2n de primària

Les famílies podeu passar a votar

De 08:45 A 10:00

De 12:30 A 13:30

De 15:00 A 15:30

De 16:30 A 17:30

LES MESES ESTARAN A LA PORTERIA GRAN

CALDRÀ PRESENTAR EL DNI

Poden votar els dos representants legals de l’alumne (pare i mare)


El carnet del AMPA es una iniciativa propia del AMPA FEDAC Santa Coloma

No te equivoques! El carnet del AMPA es una iniciativa propia del AMPA FEDAC Santa Coloma

Como ya explicamos en la Asamblea General Ordinaria, el carnet del AMPA es una iniciativa propia del AMPA FEDAC Santa Coloma, que comenzó su andadura a mediados del curso 2013-2014, como una reacción proactiva a la negativa radical de las FAMPAs de agregarnos a su proyecto FAMPAs-Comerç a pesar de, según ellos, representar a todas las AMPAS de Santa Coloma de Gramenet.

Insertamos la nota informativa con fecha del día 6 de marzo de 2013. Algunos ya lo conocéis, pero es importante recordarlo y darlo a conocer entre las familias recien llegadas al AMPA:

Nota informativa

Degut a les múltiples preguntes que ens heu fet arribar sobre el Projecte FAMPAs-Comerç volem donar-vos una explicació.

Des de el dia 1 de desembre s’ha vingut desenvolupant a la nostra ciutat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Fondo Comerç i l’ACI (Agrupació del Comerç i la Indústria), el Projecte, FAMPAs-Comerç que té com a objectiu, entre d’altres, la creació d’un carnet que dóna dret a descomptes i promocions en els establiments adherits a la campanya (botigues, comerços, equipaments municipals, instal·lacions esportives…). Per accedir a aquest projecte, ara per ara, has d’estar federat a la Federació AMPAs de Santa Coloma, una associació formada per les Escoles públiques d’aquesta ciutat.

AMPA FEDAC Santa Coloma “Sagrat Cor” va mantenir converses per adherir-se al projecte promogut per la Federació d’AMPAs de Santa Coloma, però se’ns va negar l’entrada al ser una escola concertada.  Segons FAMPAs de Santa Coloma :

“no podem contemplar la possibilitat de que es federin escoles concertades,
simplement, per la diferència de la gestió que tenen respecte a l’escola pública. Les
A.M.P.As de l’ escola pública tenim uns interessos comuns que les famílies de l’ escola
concertada no comparteixen”. (part d’una comunicació rebuda per correu electrònic en
data 28/11/2012)

Des de l’ AMPA FEDAC Santa Coloma “Sagrat Cor” estem treballant per tal d’obtenir un canet amb els mateixos objectius, ja que entre els interessos de l’ AMPA FEDAC Santa Coloma “Sagrat Cor” està el benestar dels alumnes i les seves famílies.

En aquest moment, hi ha moltes famílies de la nostra escola que estan patint, problemes degut a la situació econòmica que ens envolta i aquest tipus de carnet no soluciona, però si ajuda. Les famílies de l’escola Sagrat Cor no som uns privilegiats, som ciutadans de Santa Coloma de Gramenet amb drets i vots, que amb molt d’esforç estem lluitant, dia a dia com qualsevol altra família d’aquesta  ciutat.

Es per això que animem a les famílies dels alumnes a participar amb l’AMPA FEDAC Santa Coloma “Sagrat Cor” per aconseguir tot allò que sigui un benefici per a tots, sense discriminar a ningú.

 

Por todo esto, NO TE EQUIVOQUES!

mi_carnetUna cosa es el proyecto de carnet de la FAMPAs la cual discrimina y margina a las AMPAS de la escuela concertada, con unos comercios adscritos a ese proyecto que en terminos generales también nos discriminan tanto explícitamente como implícitamente y esto hay que tenerlo en cuenta, (aquí dejamos libertad para que cada uno tome las medidas que crea oportunas),  ya que mantienen los mismos “tics” sectarios.

Y otra cosa es nuestra iniciativa, llena de fuerza e ilusión, gestionada por unos pocos para el beneficio de todos, con unos principios basados en la solidaridad y la igualdad de oportunidades. Y todo ello, sin ayuda, ni tan sólo de un Ayuntamiento que en principio debería representarnos también a nosotros.

Los comercios, las empresas y los autónomos que deciden adherirse a nuestra iniciativa son tratados como amigos del AMPA.

Desde el AMPA sólo podemos pedir vuestra colaboración, para poder ampliar nuestro circulo de amigos. Si conocéis algún comercio, empresa o autónomo de confianza, que quiera adherirse a nuestra iniciativa sólo tenéis que darle nuestra dirección de email ampafedacsantacoloma@gmail.com y que nos comuniquen su interés.

Más información en: http://www.ampafedacsantacoloma.org/carnet/

 

Junta AMPA FEDAC Santa Coloma

 


Nova master class de ZUMBA

L’AMPA FEDAC Santa Coloma organitza una nova Master Class de Zumba, per al dissabte dia 29 novembre.

Us recordem que la Master Class de Zumba és una activitat gratuïta i exclusiva per a les famílies associades a l’AMPA FEDAC Santa Coloma. Tornarem a comptar amb la participació de la instructora Ana María Griñón que posseeix una àmplia experiència en el desenvolupament d’aquesta disciplina.

Per poder participar cal inscriure’s mitjançant l’enviament d’un email a l’adreça de l’AMPA, ampafedacsantacoloma@gmail.com indicant el nom i els cognoms de tots els participants.

Per a aquelles famílies que vulguin participar en l’activitat i tinguin nens menors de 7 anys* i no tinguin on deixar-los, hem creat una sèrie d’activitats alternatives gestionades per monitors de l’associació Futurgrama. És necessari incloure el nom del nen en la inscripció.

L’aforament és limitat, per aixó, les places s’aniran assignant segons l’ordre d’entrada dels emails.

Esperem que us agradi i no deixis que t’ho expliquin

Dia: 29 de novembre de 2014

Horari: 10’30 a 10’45 recepció //   11’00 a 12’00 Master Class

Lloc: FEDAC Santa Coloma

Inscripció: Mitjançant un email a ampafedacsantacoloma@gmail.com indicant el nom i els cognoms de tots els participants. Indiqueu le nom i els cognoms dels nens menors de 7 anys que s’acullen al servei d’activitats alternatives i que té un cost d’1 € per nen.

Teniu de termini per realitzar les inscripcions fins al dia 27 de novembre.

* Aquesta limitació en edat és orientativa, poden haver-hi nens que amb aquesta edat puguin seguir una sessió de ZUMBA sense cap problema

Construcciones LÓPEZ

15489Construcciones LÓPEZ, especialistes en la rehabilitació i manteniment d’edificis, amb una experiència de més de 20 anys de dedicació en aquest sector, oferint al client un tracte personal i adaptat a les seves necessitats, s’uneix a la família d’amics de l’AMPA FEDAC Santa Coloma.

Presentant el teu carnet de l’AMPA podràs obtenir un 10% de descompte en el total de la factura, a més d’altres promocions.

 

 

 
Construcciones LÓPEZ
C/ Mare de Déu de Montserrat Nº 7
08922 Santa Coloma de Gramenet (Barcelona)
Telf./ Fax: 93 466 26 15
Horario de oficina: De Lunes a Viernes de 9:30-13:00h y de 16:30-19:00h
www.construccioneslopezscp.com
consulta@construccioneslopezscp.com

http://www.ampafedacsantacoloma.org/carnet