Carnets AMPA FEDAC Santa Coloma

Benvolgudes famílies, estem preparant els carnets de l’AMPA FEDAC Santa Coloma però ens trobem amb documentació en la qual o bé falten dades o aquests són incorrectes. A aquells que han indicat una adreça d’email els hem enviat un email indicant-los la incidència, per favor responeu amb urgència. A la resta, els deixarem una nota als vostres fills i lliureu-la en consergeria a la tarda o a algun membre de l’AMPA que estigui en recepció

Gràcies


Vaga general d’educació. 24 d’octubre

En relació a la convocatòria de vaga que es durà a terme el proper dia, dijous, 24 d’octubre, volem precisar-vos una sèrie de consideracions:

a) Es tracta d’una vaga convocada per totes les organitzacions sindicals amb representativitat a l’escola concertada, tot coincidint amb una aturada general al sector, per al proper dia 24 d’octubre.

b) El motiu comú es l’oposició a la Llei orgànica per a la millora de la qualitat educativa (LOMCE). Tant l’Escola Cristiana de Catalunya com els pares i mares de les escoles cristianes,mitjançant la CCAPAC,mantenen des de l’inici de la tramitació d’aquesta llei una campanya per reclamar diàleg, consens i estabilitat en l’educació.

c) La legislació vigent, reconeix el dret a la vaga com un dret fonamental del treballador i per altra banda, l’escola ha de restar oberta per poder cobrir els serveis mínims

Us informem per tant que:

– L’escola restarà oberta encara que no podem garantir que les classes es desenvolupin amb normalitat
– Les activitats extraescolars, donada la singularitat de la jornada, es suspendran en aquest dia.
– Pel que fa al menjador, donat que és un servei cobert per monitors externs, es desenvoluparan amb total normalitat.

Preguem que disculpeu els inconvenients que tot plegat us pugui generar, que, com bé sabeu, són totalment aliens a la titularitat i direcció d’aquest centre

Atentament
La Direcció


“La sang ens uneix”

El proper dissabte 19 d’octubre, de 10.00 a 21.00 hores, se celebra la 3a edició de la Marató de Santa Coloma de Gramenet a la Biblioteca Central, als jardins de Can Sisteré. La campanya l’organitza el Banc de Sang i Teixits (BST), l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i l’Associació de Donants de Sang del Barcelonès Nord.

Santa Coloma de Gramenet torna a acollir una Marató de donació de sang, enguany amb l’objectiu d’aconseguir un nou rècord de donants, superant les 300 donacions d’anteriors convocatòries.

Aquest any, a través de l’etiqueta #MSangGramenet es vol estendre la presència de la Marató a les xarxes socials, i així mobilitzar la societat Colomenca present a Twitter.

La Marató vol convertir la donació de sang en una jornada festiva, per això s’engloba dintre de les Jornades per la Pau i la Cooperació 2013 on hi participen diferents entitats de Santa Coloma de Gramenet. A més diferents empreses, comerços i entitats de la ciutat col·laboren oferint un refrigeri especial a tots els donants.

L’objectiu de la Marató és sensibilitzar sobre la importància de donar sang com un hàbit i aconseguir nous donants per estendre aquesta pràctica entre el màxim nombre de ciutadans. Cal tenir en compte que cada dia calen 1.000 donacions per atendre les necessitats dels malalts.

Donar sang, un hàbit cívic

De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions:

  • Tenir més de 18 anys
  • Pesar 50 quilos o més
  • En cas de ser dona, no estar embarassada

Al web www.donarsang.gencat.cat es dóna resposta a les preguntes més freqüents sobre la donació de sang.


“Colgar en internet imágenes de la prole no es ilegal, pero puede tener graves consecuencias”

-facebook.jpg de Externa ABC

Font: ABC [Padres e hijos / Familia] 14/10/2013

Desde la ecografía del tercer trimestre, hasta el primer baño en la playa. Muchos padres no dudan hoy en colgar fotos de la vida diaria de sus hijos en las redes sociales. Pero… ¿sabemos dónde está la línea roja a la hora de compartir nuestro álbum familiar? Es verdad que no es ilegal enviar imágenes de menores a través de las redes sociales siempre y cuando, recalca Javier Urra, ex Defensor del Menor de la Comunidad de Madrid, «no se dañen la intimidad, la dignidad y el honor del menor». Es decir, que en principio no debería tener consecuencias negativas.

El problema radica, continúa, «en que la sociedad se ha creado una necesidad urgente de exponer todo lo que hace y las situaciones familiares que se comparten son íntimas y no deberían exponerse» (Según un estudio de Samsung, en España se suben 5,7 millones de imágenes al día). «En internet todo se banaliza y las imágenes se generan para todos y para siempre. Yo, que soy padre —puntualiza este psicólogo—, no mandaría nunca las fotos de mis hijos por las redes sociales, por las consecuencias que puede tener». Continue reading


Avís important

Com ja sabeu, a causa de la delicada situació econòmica per les quals estan passant algunes famílies de l’escola, l’AMPA FEDAC Santa Coloma ha decidit oferir un descompte del 10% en les activitats extraescolars a aquelles famílies en les quals el pare i la mare estan en situació de desocupació, per això han de lliurar-nos juntament amb la sol·licitud d’inscripció una còpia del document que acrediti la situació de desocupació tant del pare com de la mare. Algunes ja ho han fet però unes altres, o no han adjuntat el document, o simplement han posat còpia d’un d’ells.

És condició necessària que per poder accedir a aquest descompte tots dos, pare i mare han d’estar a l’atur i adjuntar els dos documents (DARDO) , en cas contrari no es realitzarà el descompte.

Per a qualsevol dubte com sempre, ampafedacsantacoloma@gmail.com