Parlem de les activitats extraescolars

No són pocs els pares que ens estan preguntant sobre la possibilitat de realitzar solament un dia l’activitat extraescolar esportiva, en general solem dir que si en determinades circumstàncies, ara bé volem deixar clar el següent.

1.- El fet de realitzar un sol dia l’activitat no significa que la quota es redueixi a la meitat.

2.- Si el nombre de nens o nenes inscrits en una activitat que manifesten la seva voluntat d’inscriure’s només un dia és molt elevat, aquestes inscripcions poden ser anul·lades ja que alteraria el correcte funcionament de l’activitat. Tenen preferència aquells alumnes inscrits en l’activitat completa.

No volem que cap nen es quedi sense fer una activitat extraescolar, ara bé, també volem que aquesta activitat tingui una qualitat i que el nen l’aprofiti al màxim


Activitats extraescolars. Curs 2013-2014

Estimats pares. Una vegada iniciat el nou curs escolar 2013-2014, ens adrecem a vosaltres per tal de donar-vos a coneixer el programa d’activitats extraescolars que podem oferir per aquest curs. Us covidem a tots a participar en les activitats, segons les seves possibilitats, i a les families a animar-los i orientar-los en l’elecció per tal que els nois i les noies gaudeixin i es facin responsables i constants en portar-les a terme.

Futbol sala amb la col·laboració del FS Ràpid SC
Alumnes de P4 a 4t d’ESO
Preu: socis 175€ anuals / no socis 220€ anuals
Horari: Dilluns i Dimecres de 17’15 a 18’15

Bàsquet amb la col·laboració de l’escola de bàsquet Gramenet
Alumnes de P4 a 4t d’ESO
Preu: socis 160€ anuals / no socis 200€ anuals
Horari: Dimarts i Dijous de 17’15 a 18’15

Kàrate
Alumnes de 1r de primària a 4t d’ESO
Preu: socis 200€ anuals / no socis 240€ anuals
Horari: Dilluns i Dimecres de 17’15 a 18’15 els mes petits i de 18’15 a 19’15 els mes grans

Anglès per a nens amb manualitats
Alumnes de P3 a 4t d’ESO
Preu: socis 160€ anuals / no socis 200€ anuals
Horari: Dilluns i Dimecres de 17’15 a 18’15

Dansa/ Hip Hop, Funky
Alumnes de P5 a 4t d’ESO
Preu: socis 160€ anuals / no socis 200€ anuals
Horari: Dimarts i Dijous de 17’15 a 18’15

Sagrat cor choir (gospel, rock, pop)
Alumnes de 1r de primària a 4t d’ESO
Preu: socis 160€ anuals / no socis 200€ anuals
Horari: Dijous de 17’15 a 18’15

Ioga per a nens amb Yoguitos
Alumnes de P3 a 6e de primària
Preu: socis 180€ anuals / no socis 225€ anuals
Horari: Dilluns de 17’15 a 18’15

 

* Si no ho tens clar, no ho dubtis, envia’ns un email ampafedacsantacoloma@gmail.com
*
A la pàgina web trobaràs la fitxa de l’activitat www.ampafedacsantacoloma.org
*
La realització definitiva de les activitats estarà condicionada a un nombre mínim de 10 participants

* El dimecres us donarem els fulls d’inscripció.
* Totes les activitats finalitzaran el dia 30 de maig


BENVINGUDES famílies a aquest nou curs 2013-2014!

1.- Què és l’AMPA FEDAC Santa Coloma ?
L’AMPA és una associació sense ànim de lucre, que es regeix per uns estatuts propis i que està constituïda per les mares i els pares amb fills estudiant en l’escola. La inscripció és voluntària i es pot ser associat durant el temps en què els fills romanguin en el Centre.

2.- Para què serveix l’AMPA?
En general l’AMPA acostuma a identificar-se amb les activitats extraescolars i esdeveniments lúdics que s’organitzen al llarg del curs, però l’AMPA és una mica més.

L’AMPA és el punt de partida des del qual fomentar la participació dels pares d’alumnes en la gestió del col·legi i el Consell Escolar. És el vehicle natural per transmetre les inquietuds dels pares a l’equip directiu i educatiu del centre. A més de proposar i realitzar activitats de caràcter educatiu, esportiu, social i cultural que reforcin els valors i objectius del projecte educatiu de l’escola.

3.- Per què hauria d’associar-me?
Els Pares i Mares devem tenir una actitud activa, mai passiva. L’AMPA és un lloc obert a la participació democràtica i representativa de tots els pares d’alumnes de l’escola amb la finalitat de col·laborar en el seu bon funcionament.

Que la nostra escola sigui una gran escola és tasca de tots, i per això us animem a participar i col·laborar amb l’AMPA. L’AMPA és un patrimoni comú, que funciona gràcies el nostre esforç i que arribarà fins a on desitgem, aquest es el motiu fonamental pel qual pensem que tots els Pares i Mares haurien d’associar-se.

 

www.ampafedacsantacoloma.org
ampafedacsantacoloma@gmail.com
www.facebook.com/AMPA.FEDAC.Santa.Coloma
Twitter:@AMPAFEDACSC


Entrades i sortides

Benvolgudes famílies: Les entrades i sortides dels vostres fills/es a l’escola s’han reestructurat amb motiu de les obres realitzades aquest estiu. El dijous dia 12 al matí, hi trobareu penjats uns rètols a les portes corresponents. De tota manera hem pensat que seria convenient que coneguéssiu mitjançant la pàgina web aquesta nova distribució. Les entrades i sortides dels alumnes de P3, P4, P5, 3r i 4rt es faran per la porta de la Plaça Sagarra (mercat). Les de 1r i 2n es faran per la porta principal ( C/San Ramon). Les de 5è , 6è i l’ESO es faran per la porta de fusta (C/ San Ramon).

Font: FEDAC Santa Coloma

entradas_cole


Inscripció AMPA curs 2013-2014

Com cada inici de curs sol·licitem la vostra col·laboració mitjançant la inscripció al AMPA. Podeu descarregar-vos el formulari, emplenar-ho i lliurar-ho en consergeria, igualment podeu enviar-ho per email a l’adreça ampafedacsantacoloma@gmail.com. Para qualsevol dubte o preocupació en relació a les quotes, activitats, … contacteu a través del nostre correu electrònic i tractarem de resoldre-ho.

Recordeu, és necessari ser soci per gaudir dels nostres serveis.

Versió PDF