Jo sóc de l’AMPA

Benvolgudes famílies

La idea fonamental que ens mou a les mares i pares a formar part de l’AMPA FEDAC Santa Coloma és que pensem que l’educació dels nostres fills, no és només un assumpte dels professors, sinó que també ho és de les mares i els pares dels alumnes de l’escola.

Nosaltres estem convençuts, i esperem convèncer a aquells de vosaltres que encara no ho estigueu, que l’AMPA FEDAC Santa Coloma és alguna cosa més que un grup de mares i pares que organitzen festes i alguna activitat fora de l’horari lectiu.

Les mares i pares hem de ser actius davant el que succeeixi en el centre escolar, una actitud crítica a l’hora que positiva, que construeixi, participi i col·labori a crear l’educació dels nostres fills. La canalització d’opinions, l’assessorament als pares i mares, les propostes d’activitats, cursos i tallers, la participació en el Consell Escolar i un llarg etcètera, son els àmbits d’actuació que ha d’oferir i pot oferir l’AMPA FEDAC Santa Coloma, i que afecten a la formació dels nostres fills.

Aquest és el motiu fonamental pel qual participem en aquesta associació i pel qual us convidem a associar-vos i a participar en ella el més activament possible.