Ho hem tornat a fer, som un AMPA solidària!

Benvolgudes famílies, per tercer any consecutiu ho hem tornat a fer. El dimecres passat, una representació de la Junta Directiva de l’AMPA FEDAC Santa Coloma va pujar a Puig D’Olena per fer lliurament del nostre granet de sorra al CRAE “Mare de Déu del Roser”.

En aquesta ocasió hem proporcionat material esportiu, samarretes, pantalons, chandals, parkas, mitjons, pilotes, etc.

El CRAE “Mare de Déu del Roser”, és un Centre col·laborador de la DGAIA, del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, que te com a missió atendre a la infància en situació de risc i desemparament, oferint un ambient enriquidor on els menors puguin desenvolupar-se integrament, amb uns adults com a referents, socialment positius i propers als menors.

 http://craemarededeudelroser-puigdolena.org/

Per finalitzar aquesta nota informativa, vull agrair al President del Club de Futbol Sala del Ràpid de Santa Coloma de Gramenet totes les facilitats que ens ha donat per a l’adquisició del material esportiu, a Alberto González, membre de la Junta de l’AMPA FEDAC Santa Coloma pel seu temps i dedicació sense la qual, moltes de les iniciatives que són proposades i realitzades per l’AMPA no serien possibles, i en general a totes les famílies que d’una manera directa o indirecta han fet que això sigui possible.

Moltes gràcies

 


XXIX Trobada de famílies de l’AMPA FEDAC Santa Coloma – Curs 2016-2017 – Recull fotogràfic


Última oportunitat

Benvolgudes famílies, informar-vos que el dimarts que ve dia 23 donarem l’última oportunitat per poder inscriure’s a la XXIX Trobada de Famílies de l’AMPA FEDAC Santa Coloma. Obrirem només aquest dia, de 17 a 18 hores, així que no deixeu passar aquesta última oportunitat.

Gimcana d’aventura. XXIX Trobada de Famílies de l’AMPA FEDAC Santa Coloma

Un dels esdeveniments que hem organitzat per a la Trobada de la Famílies de l’AMPA FEDAC Santa Coloma, és la GIMCANA D’AVENTURA.

Pels comentaris que ens vau fer arribar ens va donar la sensació que va funcionar tot bastant bé, per la qual cosa seguirem en la mateixa línia però anem a introduir alguns canvis que vull compartir amb vosaltres.

Com ja sabeu, una GIMCANA és una activitat en la qual a un grup de participants entre 8 i 12, se’ls proposen una sèrie de proves que han de superar o almenys intentar-ho, en un temps límit. La majoria d’aquestes proves són molt senzilles, algunes d’habilitat i/o precisió, unes altres d’atreviment i les que més són de diversió i de no tenir vergonya, però sempre amb l’objectiu de fomentar valors com el treball en equip, la companyonia, la tolerància, etc.

El primer canvi consisteix en la creació de dues categories:

– La primera composta pels més petits de la casa, P3, P4 i P5. Depenent del nombre d’inscripcions es formaran equips (P3-P4-P5) i en el podran participar els pares i mares, de manera que, per cada nen o nena inscrit, al costat d’ell participarà un pare o una mare del nen. La idea és que els pares puguin acompanyar i ajudar als nens a superar les proves, però sense aclaparaments, ni per a vosaltres, ni per a ells.

– La segona categoria, està formada per la resta de nens i nenes (que lleig queda això de resta), es constituiran grups de diverses edats, s’intentarà que siguin el més equilibrats possible, els pares que ho desitgin podran acompanyar, animar, aconsellar, però la idea és que siguin els nens els que participin, i resolguin les proves, que entre ells es puguin ajudar.

El segon canvi que posarem en pràctica és que en finalitzar les proves, i després de lliurar el full de control,TOTS ELS NENS que participin en la gimcana tindran un petit premi que consistirà en un fantàstic portabocatas per l’escola i un petit refrigerio per recuperar les forces.

Els equips guanyadors, un per cada categoria, rebran un dolç premi addicional.

Espero que aquestes propostes us agradin, estan plantejades amb la millor de les intencions i desitjant que arribi el dia i que el temps ens acompanyi.

Però recordeu que per poder participar en la Gimcana cal estar inscrit, dies 15, 16 i 17 de maig tornarem a obrir.

Més informació, ampafedacsantacoloma@gmail.com


On podem menjar el dia de la trobada?

Si estàs pensant a venir a la Trobada de Famílies de l’AMPA FEDAC Santa Coloma i no saps on menjar, t’informo:

L’horari establert per menjar serà entre les 13 i les 16 hores. Durant aquest període de temps no s’organitzarà cap activitat.

Hi ha diverses opcions, cadascuna té les seves particularitats i són d’obligat compliment.

Zones de pícnic: Els que coneixeu el lloc sabeu que no es disposen de moltes zones de pícnic, tan sols unes poques taules per unes 20 persones, aquestes taules no es poden reservar, i són només per menjar.

Terrassa Bar: En la terrassa del Bar es pot menjar un entrepà de casa però és obligatori realitzar com a mínim una consumició per persona en el Bar.

Menjador restaurant: Tenim un menú preparat per a aquest dia, al preu de 11€ el menú d’adult i 8€ per a nens fins als 12 anys. Segons el nombre d’inscripcions/reserves es faran 3 torns, de 13-14 hores, 14-15 hores, 15-16 hores. Hi ha 35 places per a cada torn. La reserva i pagament del menú ha de realitzar-se per endavant. S’ha d’indicar el torn en el qual un vol menjar. No ho deixis per a l’últim dia, ja que s’omple molt ràpidament.

En la piscina: En la piscina hi ha un petit espai en el qual es pot menjar, i només en aquesta ocasió no és obligatori realitzar cap consumició. Està prohibit menjar a la zona de gespa al voltant de la piscina.

Per a qualsevol dubte ampafedacsantacoloma@gmail.com


XXIX Trobada Famílies del AMPA FEDAC Santa Coloma

Inscripciones y reservas

Las inscripciones para participar en la Gimcana, la compra de tickets para la piscina y reserva de comedor se realizará directamente en el AMPA los días:

8, 9 y 10 de mayo de 17:00 a 18:00 horas.
15, 16 y 17 de mayo de 17:00 a 18:00 horas.

Inscripción Gimcana. Gratuito. Da derecho a participar en el sorteo.
Inscripción piscina. Compra anticipada, 4,50€ adulto/socio AMPA y te regalamos la entrada de los niños. Existe la posibilidad de comprar las entradas el mismo día en Torribera, pero en este caso el coste de la entrada es el ordinario y NO se regalará la entrada de los niños.
Reserva restaurante. 11€ menú adulto y 8€ menú infantil. Se debe seleccionar el menú.

+ Información
A la dirección de email ampafedacsantacoloma@gmail.com


Tornem a Torribera!

Ja s’acosta el dia, el 28 de maig celebrarem la XXIX Trobada de famílies de l’AMPA FEDAC Santa Coloma. Com el curs passat ho celebrarem en el Torribera Complex Esportiu. De moment reserva aquest dia en la teva agenda, estem acabant de tancar el programa i obrirem el període de registre, inscripció i compra de tiquets….


Simplement moltes gràcies.

Benvolgudes famílies, volem compartir amb tots vosaltres nostra satisfacció per l’èxit de la tercera edició de la Festa de la Primavera 2017 i al mateix temps agrair vostra assistència i participació, la qual cosa ens motiva a continuar amb noves propostes i reptes.

Us deixem amb algunes fotografies d’aquest dia tan especial.