Congrés Fedac: De corregir en vermell, a avaluar en verd

Benvolgudes famílies, us deixem l’enllaç a un interessant article publicat a Catalunya Religió sobre el darrer Congrés FEDAC #avuixdemà celebrat el passat 25 de Març a l’auditori Enric Granados de Lleida. En aquesta ocasió es va comptar amb la presència de María Acaso (Pedagogies transparents) i de David Bueno (La Neurociència en educació).

Volem fer públic el nostre agraïment a l’escola FEDAC Santa Coloma per convidar-nos a compartir aquest dia tan especial al costat de tota la comunitat educativa FEDAC.

 

 


Ho hem tornat ha fer, som un AMPA solidària!

Benvolgudes famílies, el dimarts passat una representació de la Junta Directiva de l’AMPA FEDAC Santa Coloma, juntament amb algunes famílies que ens van voler acompanyar, vam pujar a Puig D’Olena per fer lliurament de la nostra aportació al CRAE “Mare de Déu del Roser”.

Com ja sabeu, en l’última Assemblea General, aquesta Junta va adquirir el compromís de col·laborar amb el CRAE “Mare de Déu del Roser”, de convertir-ho en el nostre projecte solidari,  i aquest curs ho hem tornat ha fer gràcies a la vostra col·laboració. Hem portat un ampli assortiment de roba interior per a nens i nenes en edats compreses entre els 2 i els 17 anys, a més de diversos accessoris de perruqueria que pel que sabem donaran molt bon ús de tot això.

El CRAE “Mare de Déu del Roser”, és un Centre col·laborador de la D.G.A.I.A., del departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, que té com a missió atendre a la infància en situació de risc i desemparament, oferint un ambient enriquidor on els menors puguin desenvolupar-se integrament, amb uns adults com a referents, socialment positius i propers als menors.

http://craemarededeudelroser-puigdolena.org

dav

dav


XXVIII Trobada Families AMPA FEDAC Santa Coloma 2015-2016 en imatges

Benvolgudes famílies, us deixem les fotos que ens han fet arribar algunes de les famílies que van assistir a la XXVIII Trobada de Famílies de l’AMPA FEDAC Santa Coloma, que més es pot dir, les imatges ho diuen tot….

Amb això ens acomiadem fins al curs que ve, encara queden coses per fer i ho farem, però d’una manera més pausada. Per a qualsevol cosa ja sabeu, per email ampafedacsantacoloma@gmail.com


Fi de curs activitats coescolars esportives 2015-2016 en imatges

Benvolgudes famílies, el dia 29 de maig vam celebrar el Final de curs de les activitats coescolars esportives que organitza l’AMPA FEDAC Santa Coloma. La matinal esportiva es va desemvolupar en un gran ambient, els nens van gaudir en veure’s en un entorn diferent, i al veure vostres cares sonrients, pensem que també vosaltres vau gaudir d’un bon matí.

Us deixem algunes fotografies del dia. Una salutació i fins al curs que ve.

Finalment, si us voleu descarregar el catàleg d’activitats coescolares del curs 2016-2017, aquí


Ja tenim els guanyadors del concurs de dibuix!

Benvolgudes famílies, ja tenim els resultats del Segon Concurs de Dibuix AMPA FEDAC Santa Coloma.

Els dibuixos premiats són:

Educació infantil – Joc educatiu + Llibre
1366 – Ariadna G. – Curs P3
1360 – Joan A. – Curs P3
1402 – Pablo M. – Curs P4
1035 – Nadia G. – Curs P4
1381 – Borja E. – Curs P5
1104 – Marina B. – Curs P5
Cicle Inicial – Joc educatiu + Llibre
1256 – Oriol B. – Curs 1r EP
1117 – Silvia M. – Curs 2n EP
Cicle Mitjà – e-reader Kindle
1092 – Marc P. – Curs 3r EP
Cicle Superior – e-reader Kindle
1080 – Elia G. – Curs 5è EP
ESO – e-reader Kindle
1317 – Laia M. – Curs 1r ESO

Volem felicitar a tots els participants, ja que sense el seu esforç i el suport de les famílies, aquest concurs no hauria estat possible. També volem agrair a la direcció de l’escola FEDAC Santa Coloma, una vegada més, per col·laborar amb l’AMPA com a jurat del concurs, que de vegades no és cosa fàcil.

En breu ens posarem en contacte amb els guanyadors per indicar el dia i l’hora del lliurament de premis.

Us esperem per a la propera edició del nostre concurs de dibuix!

Us deixem amb els dibuixos premiats

Continue reading