Dia escolar de la NO-violència i la Pau

Benvolgudes famílies, avui celebrem el dia escolar de la NO-violència i la Pau, per aquest motiu l’escola realitza una sèrie d’actes tant fora com a dins de l’escola:

“Benvolgudes famílies:

S’apropa el dia de la pau, que com sabeu es celebra sempre el dia 30 de gener. Enguany, com l’any passat el celebrarem amb un cercavila pels carrers del voltant de l’escola i el finalitzarem amb un petit acte a la Plaça de la Vila. Hi sou tots convidats i us adjuntem unes informacions en l’arxiu adjunt.

Tanmateix, volem convidar-vos a quedar-vos a l’escola després de l’acte, sobre les 17:00 h, a realitzar plegats una acció més íntima en record de tots els refugiats que han fugit del seu país per causa de la guerra. Portarem a terme una encesa d’espelmes i una breu meditació plegats amb tot el professorat i comunitat educativa del centre.

NO FALTEU. US HI ESPEREM!!!!

Equip Directiu – Claustre de Professors/es i mestres del centre”


Ho hem tornat ha fer, som un AMPA solidària!

Benvolgudes famílies, el dimarts passat una representació de la Junta Directiva de l’AMPA FEDAC Santa Coloma, juntament amb algunes famílies que ens van voler acompanyar, vam pujar a Puig D’Olena per fer lliurament de la nostra aportació al CRAE “Mare de Déu del Roser”.

Com ja sabeu, en l’última Assemblea General, aquesta Junta va adquirir el compromís de col·laborar amb el CRAE “Mare de Déu del Roser”, de convertir-ho en el nostre projecte solidari,  i aquest curs ho hem tornat ha fer gràcies a la vostra col·laboració. Hem portat un ampli assortiment de roba interior per a nens i nenes en edats compreses entre els 2 i els 17 anys, a més de diversos accessoris de perruqueria que pel que sabem donaran molt bon ús de tot això.

El CRAE “Mare de Déu del Roser”, és un Centre col·laborador de la D.G.A.I.A., del departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, que té com a missió atendre a la infància en situació de risc i desemparament, oferint un ambient enriquidor on els menors puguin desenvolupar-se integrament, amb uns adults com a referents, socialment positius i propers als menors.

http://craemarededeudelroser-puigdolena.org

dav

dav


Campaña de recogida de ropa usada y calzado

Benvolgudes famílies:

Com hem anat fent els últims cursos, l’escola ens adherim a la campanya que porta a terme la Fundació Glorr de recollida de roba, calçats, mantes,…. usades.

Tots els que hi esteu interessats, podeu demanar bosses a la porteria o els vostres fiils/es a través dels seus tutors/es.

Dia per portar les bosses al centre: 5 d’abril de 2016. És important no portar-les abans.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i Bona Pasqua!!!

L’Equip Directiu FEDAC Santa Coloma

1516_FUNDACION-GLORR


Comunicat CRAE Mare de Deu del Roser, Puig D’Olena

Benvolgudes famílies, volem compartir amb tots vosaltres el comunicat que ens han fet arribar des del CRAE Mare de Deu del Roser, Puig D’Olena:

Sin título-1

Ben volguts amics i amigues de Sta. Coloma de Gramanet

Fa uns dies vàrem rebre des de la Provincia Dominiques de l´Anunciata , el resultat de la vostra col•laboració.

Volem fer arribar a l’escola FEDAC –SANTA COLOMA .SAGRAT COR , a tots els seus membres : direcció, claustre de professors,associació de pares, alumnes i germanes , el nostre agraïment per la campanya realitzada i l’oferiment de la recol•lecta destinada al nostre CRAE MARE DE DEU DEL ROSER , PUIG D´OLENA .

Amb el vostre treball, esforç, dedicació i comprensió , ens ajudeu a mantenir viva la nostra missió: dedicació, i treball amb els nens i nens, infants i adolescents en situació de risc.

Gestos com els vostres desperten una rialla en les persones petites, i en les persones grans que formem Puig d´Olena . La vostra presència , encara que a una distancia física ens acompanya en el nostre dia a dia .

La vostra donació serà destinada a millores en la infraestructura del CRAE, en concret , condicionant espais, per tal d’afavorir que els nens i joves que viuen a Puig d¨olena , es trobin en un entorn acollidor .

La Comunitat, direcció, l’equip educatiu i el col•lectiu de nens i joves de Puig d´Olena us donem les gràcies per tot el que heu fet, i us encoratgem a seguir comptant amb vosaltres , així com vosaltres podeu comptar amb nosaltres .

En nom de Puig d´Olena

Titular
Gna Conxita Oferil

Direcció
Ernest Viaplana

St. Quirze Safaja 29 d´octubre del 2015

L’AMPA FEDAC Santa Coloma vol fer extensiva aquest agraïment a totes i cadascuna de les famílies que formen part de l’associació. Sense la seva col·laboració, sense la seva participació no hagués estat possible.

DSC_0299


Som una AMPA solidària

Benvolgudes famílies, el dijous dia 10 de setembre una representació de la junta directiva de l’AMPA FEDAC Santa Coloma vam pujar a Puig d’Olena per fer lliurament de la nostra aportació al CRAE “Mare de Déu del Roser” .

El CRAE “Mare de Déu del Roser”, és un Centre col·laborador de la D.G.A.I.A., del departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, que té com a missió atendre a la infància en situació de risc i desemparament, oferint un ambient enriquidor on els menors puguin desenvolupar-se integrament, amb uns adults com a referents, socialment positius i propers als menors.

Aquest ha estat el nostre projecte solidari en el qual l’AMPA FEDAC Santa Coloma ha estat treballant durant el curs 2014-2015 i gràcies a la vostra solidaritat i col·laboració en les diverses activitats que hem organitzat per a aquest fi, hem pogut aportar 30 edredons, 30 jocs complets de llit i protectors de matalassos i 3 televisors de 24 polzades.

DSC_0299
Moltes gràcies!!!