Un fi de curs amb bon ritme al costat de la coescolar de ball modern

Les noies de la coescolar de ball modern, ens van regalar una petita/gran actuació per celebrar el fi de curs. Volem donar les gràcies a tots els familiars i amics que ens van acompanyar aquest dia, però sobretot a l’Anna Siurana pel treball fet. Bones vacances i ens veiem a la tornada.

Finalment, si us voleu descarregar el catàleg d’activitats coescolares del curs 2016-2017, aquí


Bones vacances i fins al curs que ve: Manualitats en Anglès

Durant la setmana passada els nens i nenes de la coescolar de Manualitats en Anglès vam celebrar amb les famílies, amics i professors el darrer dia de l’activitat abans de les vacances d’estiu. Es van viure moments molt divertits, els nens i nenes van tenir l’oportunitat d’ensenyar allò que han estat fent durant el curs.

L’AMPA FEDAC Santa Coloma vol felicitar a la nostra teacher, María Fabián (Manualitats en Inglés)  pel seu treball i agrair a les famílies la confiança dipositada en nosaltres.

dav

Us deixem un enllaç al vídeo

Finalment, si us voleu descarregar el catàleg d’activitats coescolares del curs 2016-2017, aquí


I els majors, juguen i guanyen… encara que diuen els que saben d’esport, que això de guanyar no és important

Benvolgudes famílies, bromes a part… el dimecres passat els nens de la coescolar de futbol sala del grup de cinquè i sisè van jugar un partit amistós contra el CEIP Les Palmeres. Ja es coneixen d’altres vegades, la qual cosa no li restava interès ni intensitat al partit. El resultat és el de menys, això diuen, jugàvem a casa 8-4. Felicitats Campions!
Us deixem amb una fotografia de l’equip.

ca04932e-6631-49c1-98c2-3bc0996754a2


Els petits també juguen

Benvolgudes famílies, per fi els petits de la coescolar del futbol sala han pogut celebrar el seu partit. El dimecres passat el nostre equip de l’AMPA FEDAC Santa Coloma van jugar un partit contra l’equip del CEIP Les Palmeres. Els nens han gaudit del seu moment amb un resultat molt positiu per a tots dos equips. I com a mostra del bon ambient publiquem la fotografia de tots dos equips.

fedac_palmeras_futbolsala


FESTA DE LA PRIMAVERA 2016. Gràcies

Benvolgudes famílies. Una vegada reposats d’una jornada tan intensa com la viscuda el dissabte passat, només podem donar les gràcies a tots els que van assistir i van participar en les activitats que teniem programades per vosaltres. El fet de fer-les coincidir amb la Diada de Sant Jordi, va fer que fos un dia molt especial.

La sessió de Zumba simplement espectacular, esport i diversió a càrrec de la instructora Ana María Griñón. Vull destacar la participació de noves mamis i dels seus nens i nenes, benvingudes!

El concurs de Dibuix va registrar una molt bona participació amb més de 60 dibuixos. El Contacontes, el mural de la primavera a càrrec de FUTURGRAMA, i l’espai d’intercanvi de llibres, el racó dels desitjos, el “fotocool” medieval a càrrec de les noies de la Junta de l’AMPA , tot es va desenvolupar tal com estava previst.

Per tot això, MOLTES GRÀCIES! ja que sense vosaltres res d’això seria possible.

Us deixem algunes fotos que vam fer durant la festa. Fins aviat!

Nota: Comencem a preparar la festa de Fi de Curs, aquest any ho celebrarem en TORRIBERA COMPLEX ESPORTIU… seguirem informant  🙂