Manualitats en Família: Nadal 2015

El dissabte passat va tenir lloc l’últim taller de Manualitats en Família de l’any 2015 i com no podia ser d’una altra manera el tema d’aquest taller va ser Nadal. Vam tenir l’oportunitat de construir un petit arbre amb pasta de modelar i una targeta de felicitació nadalenca amb papers de scrapbook. Una petita mostra l’heu pogut veure en l’EXPO de Nadal, secció AMPA.

Volem agrair a tota la famílies que van assistir al Taller, a Montse de la papereria Alfil , nostra tallerista de capçalera, que ens va ajudar a organitzar-ho tot.

Gràcies!

Us deixem la foto final amb algunes de les famílies que van voler posar. ( Per a la propera no us escapareu, la foto és obligatòria 😉

ft_grupo

ft_1 ft_2 ft_3ft_4


Taller de manualitats en Família

Benvolgudes famílies, per dissabte que ve dia 12 de desembre us proposem la realització d’un nou taller de manualitats en família, en aquesta ocasió aprendrem a construir i decorar un petit arbre de nadal amb la pasta Foam Clay. Us volem recordar que l’objectiu d’aquest taller és crear un espai de treball on pares i fills puguin compartir una mica de temps en la realització d’una activitat conjunta.

Dia: 12 de desembre de 2015
Horari: 17’00 a 18’00 horas
Lloc: FEDAC Santa Coloma
Participants: Socis AMPA FEDAC Santa Coloma
Preu: Gratuït
Organitza: AMPA FEDAC Santa Coloma en col·laboració ALFIL Santa Coloma
Inscripció: Mitjançant un email a ampafedacsantacoloma@gmail.com indicant clarament el nom i els cognoms dels participants, és a dir nom del nen i de l’adult que ho acompanyi durant tot el taller. Només disposem de 15 places, cada plaça s’ocuparà per un nen i un adult,  per aquest motiu és important que en l’email s’indiqui clarament el nom complet del nen i el de l’adult que ho acompanyi, no s’admetran emails que continguin més de dos participants, quedant anul·lada la inscripció. Les places s’aniran ocupant en rigorós ordre d’arribada de les inscripcions per email, assignant-los un nombre fins a arribar a les 15 places. Aquelles persones que ja participin en un altre taller poden realitzar la inscripció però passaran directament a la reserva per si es produís alguna baixa d’última hora.

Teniu de termini per realitzar les inscripcions fins al dia 11 de desembre a les 14 hores.

I com sempre no deixis que t’ho expliquin

 


L’últim taller de manualitats en família

Benvolgudes famílies, durant aquesta setmana hem realitzat els nostres tallers de manualitats en família amb el tema del “Dia de la Mare”, hem creat una capseta per guardar els nostres tresors i unes polseres. Us deixem la nostra tradicional foto en família.

ft_manualitats_darrer

Amb aquest taller tanquem el cicle de tallers de manualitats en família del curs 2014-2015, tornarem el curs que ve i esperem vostra participació.


Taller de Manualitats en Família: Dia de la mare

motherdatBenvolgudes famílies, us proposem un nou Taller de Manualitats en Família. Realitzarem una manualitat per celebrar el dia de la mare. Serà un taller molt especial i estem segurs que us agradarà.

Com sempre l’activitat és gratuïta i exclusiva per a famílies associades a l’AMPA FEDAC Santa Coloma. La inscripció ha de realitzar-se a través de l’adreça electrònica ampafedacsantacoloma@gmail.com indicant el nombre de soci del curs 2014-2015, el nom dels participants nen o nena i l’adult acompanyant, i el dia del taller al que es vol apuntar.

Dia: 12 de maig de 2015 (P4 fins 2n de primària)
Horari: 17’15 a 18’15 hores
Lloc: FEDAC Santa Coloma

Dia: 14 de maig de 2015 (3er de primària fins 4t ESO)
Horari: 17’15 a 18’15 hores
Lloc: FEDAC Santa Coloma

Teniu de termini per realitzar les inscripcions fins al dia 11 de maig.

IMPORTANT: El nombre de places és limitada, 12 per grup, per aquest motiu no deixeu per a l’últim moment la vostra inscripció. Per evitar mal entesos només s’acceptarà una inscripció per email.


Manualitats en Família: Sant Jordi, segona part

Benvolgudes famílies, completem la segona part del taller de Manualitats en Família dedicat a Sant Jordi, en aquesta ocasió, els mes petits i no tan petits de l’AMPA han construït el seu drac porta colors. La veritat és que ho han fet molt bé i com a mostra que una imatge val més que mil paraules us deixem la nostra, amb la satisfacció d’un treball ben fet. Moltes Gràcies!

ft_santjordi_2