Sorteig Solidari / MOU-TE PER PUIG D’OLENA

Benvolgudes famílies, coincidint amb la Diada del Pare Coll, l’AMPA FEDAC Santa Coloma col·labora en l’organització del sorteig solidari que té com a finalitat recaptar donatius per el

CENTRE RESIDENCIAL D’ACCIÓ EDUCATIVA (CRAE) Mare de Déu del Roser (Puig d’Olena)

http://craemarededeudelroser-puigdolena.org/

sorteig_solidari_015

 

Ens agradaria comptar amb vostra col·laboració

 


T’ESCOLTEM

En l’última assemblea es va presentar la iniciativa T’ESCOLTEM.

Aquesta iniciativa forma part del procés d’actualització que estem duent a terme des de la junta de l’AMPA FEDAC Santa Coloma i amb  l’objectiu d’aproximar l’AMPA a les famílies.

Amb l’obertura d’aquest nou canal pretenem aconseguir una comunicació eficaç i directa amb les famílies i al mateix temps poder canalitzar d’una manera formal tots els vostres suggeriments, idees, comentaris, aportacions, queixes i felicitacions que ens feu arribar.

Per a això, hem creat un document el qual ha de ser emplenat per l’interessat i enviar-ho a través de correu electrònic ampafedacsantacoloma@gmail.com o lliurar-ho en recepció en un sobre tancat a nom de la Junta de l’AMPA FEDAC Santa Coloma.

Una cordial salutació
Junta AMPA FEDAC Santa Coloma


El carnet del AMPA es una iniciativa propia del AMPA FEDAC Santa Coloma

No te equivoques! El carnet del AMPA es una iniciativa propia del AMPA FEDAC Santa Coloma

Como ya explicamos en la Asamblea General Ordinaria, el carnet del AMPA es una iniciativa propia del AMPA FEDAC Santa Coloma, que comenzó su andadura a mediados del curso 2013-2014, como una reacción proactiva a la negativa radical de las FAMPAs de agregarnos a su proyecto FAMPAs-Comerç a pesar de, según ellos, representar a todas las AMPAS de Santa Coloma de Gramenet.

Insertamos la nota informativa con fecha del día 6 de marzo de 2013. Algunos ya lo conocéis, pero es importante recordarlo y darlo a conocer entre las familias recien llegadas al AMPA:

Nota informativa

Degut a les múltiples preguntes que ens heu fet arribar sobre el Projecte FAMPAs-Comerç volem donar-vos una explicació.

Des de el dia 1 de desembre s’ha vingut desenvolupant a la nostra ciutat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Fondo Comerç i l’ACI (Agrupació del Comerç i la Indústria), el Projecte, FAMPAs-Comerç que té com a objectiu, entre d’altres, la creació d’un carnet que dóna dret a descomptes i promocions en els establiments adherits a la campanya (botigues, comerços, equipaments municipals, instal·lacions esportives…). Per accedir a aquest projecte, ara per ara, has d’estar federat a la Federació AMPAs de Santa Coloma, una associació formada per les Escoles públiques d’aquesta ciutat.

AMPA FEDAC Santa Coloma “Sagrat Cor” va mantenir converses per adherir-se al projecte promogut per la Federació d’AMPAs de Santa Coloma, però se’ns va negar l’entrada al ser una escola concertada.  Segons FAMPAs de Santa Coloma :

“no podem contemplar la possibilitat de que es federin escoles concertades,
simplement, per la diferència de la gestió que tenen respecte a l’escola pública. Les
A.M.P.As de l’ escola pública tenim uns interessos comuns que les famílies de l’ escola
concertada no comparteixen”. (part d’una comunicació rebuda per correu electrònic en
data 28/11/2012)

Des de l’ AMPA FEDAC Santa Coloma “Sagrat Cor” estem treballant per tal d’obtenir un canet amb els mateixos objectius, ja que entre els interessos de l’ AMPA FEDAC Santa Coloma “Sagrat Cor” està el benestar dels alumnes i les seves famílies.

En aquest moment, hi ha moltes famílies de la nostra escola que estan patint, problemes degut a la situació econòmica que ens envolta i aquest tipus de carnet no soluciona, però si ajuda. Les famílies de l’escola Sagrat Cor no som uns privilegiats, som ciutadans de Santa Coloma de Gramenet amb drets i vots, que amb molt d’esforç estem lluitant, dia a dia com qualsevol altra família d’aquesta  ciutat.

Es per això que animem a les famílies dels alumnes a participar amb l’AMPA FEDAC Santa Coloma “Sagrat Cor” per aconseguir tot allò que sigui un benefici per a tots, sense discriminar a ningú.

 

Por todo esto, NO TE EQUIVOQUES!

mi_carnetUna cosa es el proyecto de carnet de la FAMPAs la cual discrimina y margina a las AMPAS de la escuela concertada, con unos comercios adscritos a ese proyecto que en terminos generales también nos discriminan tanto explícitamente como implícitamente y esto hay que tenerlo en cuenta, (aquí dejamos libertad para que cada uno tome las medidas que crea oportunas),  ya que mantienen los mismos “tics” sectarios.

Y otra cosa es nuestra iniciativa, llena de fuerza e ilusión, gestionada por unos pocos para el beneficio de todos, con unos principios basados en la solidaridad y la igualdad de oportunidades. Y todo ello, sin ayuda, ni tan sólo de un Ayuntamiento que en principio debería representarnos también a nosotros.

Los comercios, las empresas y los autónomos que deciden adherirse a nuestra iniciativa son tratados como amigos del AMPA.

Desde el AMPA sólo podemos pedir vuestra colaboración, para poder ampliar nuestro circulo de amigos. Si conocéis algún comercio, empresa o autónomo de confianza, que quiera adherirse a nuestra iniciativa sólo tenéis que darle nuestra dirección de email ampafedacsantacoloma@gmail.com y que nos comuniquen su interés.

Más información en: http://www.ampafedacsantacoloma.org/carnet/

 

Junta AMPA FEDAC Santa Coloma

 


T’escoltem

Si teniu qualsevol dubte o simplement tenir una presa de contacte amb l’AMPA recordeu que el nostre horari d’atenció a les famílies de l’AMPA FEDAC Santa Coloma són els dimarts de 17’15 a 18’15.

També podeu enviar els vostres dubtes, suggeriments, fins i tot les vostres queixes al correu electrònic ampafedacsantacoloma@gmail.com