Ja tenim la LOTERIA de Nadal

loteria_navidad_fb

El proper dilluns dia 19 es començaran a vendre les participacions de la Loteria de Nadal 2015.

No deixis escapar l’oportunitat de demanar un desig i complir els teus somnis mitjançant la compra d’aquestes participacions.

Les participacions es poden adquirir directament l’AMPA FEDAC Santa Coloma, els dimarts en horari d’atenció al soci de 17’15 a 18’30 o en la papereria Alfil.be del carrer Sant Ramón nº 7.

Per només 5 euros*, a més de la possibilitat de guanyar la grossa de nadal, col·labores amb l’AMPA FEDAC Santa Coloma en totes les seves iniciatives i projectes culturals, esportius i educatius.

Anima’t i participa.

(*) Preu de la participació 5€. Jugues 4,20€ del sorteig. 0,80 cèntims restants són el donatiu. En cas de ser agraciats amb algun premi, el pagament es farà després de pagar la part corresponent a hisenda.

Si vols col·laborar en la venda de participacions posa’t en contacte amb nosaltres a través de l’email ampafedacsantacoloma@gmail.com


2n Concurs de Dibuix Castellers de Santa Coloma. Lliurament de premis.

El dissabte dia 16 de maig es van lliurar els premis del 2n Concurs de Dibuix Castellers de Santa Coloma per a Petits Artistes. Aquest certamen artístic s’emmarca en les celebracions del 30è aniversari de la Colla de Castellers, amb l’objectiu d’apropar el món casteller a les escoles, incentivant la creativitat. Durant la setmana anterior al lliurament dels premis es va fer una exposició de tots els treballs presentats i realment cridava l’atenció la qualitat i el nombre de treballs seleccionats de la nostra escola, la qual cosa ha de fer-nos sentir orgullosos.

Relació de tots els premiats de la nostra escola i segons categoria:

Categoría de 3 a 5 anys
1er premi: Martina S.
2n premi: Cristina S.

Categoria de 6 a 8 anys
3er premi: Rodrigo L.

Categoria de 9 a 12 anys
2n premi: Sergi M.

CFHrEQoWIAAyhSN

Font: Colla Castellers de Santa Coloma
Fotografia: 


Carnestoltes 2015: ¡Bona Cuina!

Si vols inscriure’t en la nostra comparsa de Carnestoltes, “Bona Cuina”, encara ets a temps. Tots els dimarts en horari d’atenció a les famílies de l’AMPA, de 17’15 a 18’15 hores. Ja hem superat les 300 inscripcions i hem fet una previsió com a màxim de 400 inscripcions, no ho deixis per a l’últim moment.

Bona Cuina amb Jaume Pastallé


XLIII campionat de cros escolar Antoni Amorós

El diumenge dia 16 de novembre se celebra el XLIII CAMPIONAT DE CROS ESCOLAR ANTONI AMORÓS, l’escola FEDAC Santa Coloma estarà present i nosaltres també. Muntarem la nostra carpa, la de l’AMPA FEDAC Santa Coloma i serà el punt de trobada de tots els alumnes de l’escola que participin en la carrera i en finalitzar la carrera no t’oblidis de fer-nos una visita, et donarem* un petit refrigeri amb el qual recuperaràs les forces.

* Només es lliurarà al participant que sigui soci de l’AMPA FEDAC Santa Coloma

 

amoros_14

 

 


Festa de la Tardor 2013

Benvolgudes famílies, ja tenim data per a la FESTA DE LA TARDOR, serà el pròxim divendres dia 22 de 18’00 a 20’00 hores.

Us esperem!!

MOLT IMPORTANT – llegiu atentament no volem que es produeixin situacions desagradables

– No us oblideu el carnet de socis de l’AMPA FEDAC Santa Coloma
– Durant la festa, l’AMPA FEDAC Santa Coloma farà fotografies de l’activitat. l’AMPA FEDAC Santa Coloma no es fa responsable de les fotografies i enregistraments de tercers.
– Amb motiu de la falta d’espai no podran accedir al recinte els acompanyants no inscrits en l’AMPA, és a dir, només podran accedir pares, mares i germans.