Envia el teu selfie castanyer, participa en aquest concurs exclusiu per a socis de l’AMPA FEDAC Santa Coloma i podràs guanyar un lot de productes de temporada.

Fes-te un selfie original i divertit, amb els teus amics o en família però sempre envoltats d’un ambient festiu i castanyer. Una vegada tinguis el selfie envia’ns-ho al correu ampafedacsantacoloma@gmail.com.

concurs_selfie

Bases del concurs i legals

1. Participants:
Podran participar, només les famílies pertanyents a l’AMPA FEDAC Santa Coloma, curs 2014-2015.

2. Objectiu:
Fer-se un selfie, individual o en grup, però sempre en un context festiu i castanyer.

3. Lliurament:
S’ha d’enviar per correu electrònic una sola fotografía/selfie a l’adreça d’e-mail de l’AMPA FEDAC Santa Coloma: ampafedacsantacoloma@gmail.com. Posant com a assumpte “Concurs selfie castanyer 2014”, i en el cos del missatge nom i cognoms del pare o la mare, nombre de soci si es coneix i telèfon de contacte.

4. Termini de lliurament:
Es podrà enviar el selfie per e-mail fins al dia 31 d’octubre de 2014.

5. Guanyador:
El guanyador o guanyadora serà el selfie que rebi més votacions.

6. El premi:
El premi consisteix en un lot de productes de temporada. La família guanyadora se li comunicarà personalment. També es publicarà en el blog de l’AMPA. En el cas que el premi quedi desert al no haver-hi un guanyador, el premi es destinarà a una organització sense ànim de lucre.

7. Protecció de dades i dret d’imatge:
Les dades personals de les famílies únicament seran emprats amb la finalitat d’acreditar la seva identitat. En tot cas, es garantirà l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició mitjançant comunicació escrita a l’adreça del correu electrònic de l’AMPA FEDAC Santa Coloma ampafedacsantacoloma@gmail.com , acreditant la seva identitat i concretant la seva sol·licitud.
Els participants cedeixen, sense límit temporal ni territorial algun, la totalitat dels drets d’imatge sobre el contingut posat a la disposició de  l’AMPA FEDAC Santa Coloma, responent de la seva autoria.  D’aquesta manera, autoritzen expressament a l’AMPA FEDAC Santa Coloma a reproduir, emprar i difondre nom i cognoms i les fotografies derivades de la seva participació en aquest concurs sense que això els confereixin dret de remuneració o benefici algun.

8. Acceptació de les Bases Legals:
Tota família que participi en el concurs “Selfie Castanyer 2014” accepta totes i cadascuna d’aquestes bases legals. L’AMPA FEDAC Santa Coloma, encarregada de l’organització del concurs, queda facultada per resoldre qualsevol contingència no prevista en aquestes bases legals.